Ми у Facebook
29.06.2016, 17:00

На Рівненщині чоловік поліном забив односельчанина

Трагічно обірвалося життя 59-річного жителя села Мостище Володимирецького району. Від отриманих травм, нанесених півметровим поліном, той помер учора, 28 червня.
Напередодні 46-річний житель села Мостище, будучи напідпитку, завітав до обійстя 59-річного односельчанина. На ґрунті давніх неприязних відносин між ними виник конфлікт, у ході якого гість завдав господарю майже тридцять ударів півметровим поліном і пішов геть.

На Рівненщині в аварію потрапила китаянка

Потерпілий зателефонував дружині, яка зараз мешкає у Рафалівці, та повідомив, що односелець його жорстоко побив та забрав майже шість тисяч гривень. Жінка, не маючи змоги приїхати особисто, попросила свою родичку зайти до чоловіка. Після надання жінкою необхідної медичної допомоги той запевнив, що з ним все гаразд. Утім, на ранок 87-річна матір, з якою син проживав, виявила його у ліжку без ознак життя.

За результатами судмедекспертизи смерть чоловіка настала внаслідок мозкової коми, набряку головного мозку, важкої закритої черепно-мозкової травми із крововиливом.

ВІДЕО: подробиці весільної бійки на Рівненщині

Злоумисника затримали, проте він не визнає свою вину.

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що зловмисник уже перебував на лаві підсудних за скоєння грабежу та шість разів притягався до адміністративної відповідальності. Проживає з матір’ю та братом, власної сім’ї не має.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами