Ми у Facebook
30.06.2016, 11:20

На Рівненщині вже третя установа - двоголова і у ній б'ються

Іванна Смачило (фото з сайту http://golosno.com.ua)

Донедавна двоголовою була Рівненська обласна рада і голови - поновлений через суд і новообраний - воювали за посаду. У прокуратурі області - два керівники: поновлений через суд і новопризначений.Тепер третій звільнений керівник обласної установи поновився на посаді.
Про поновлення на посаді і бійку в управлінні, через яку довелося навіть викликати поліцію, у соцмережі Фейсбук написала начальник головного управління юстиції області Іванна Смачило:

На Рівненщині двоголова не тільки облрада, а й прокуратура


"Сьогодні поновлений попередній начальник Рівненської юстиції Данилюк С.І. та одночасно попереджений про його скорочення. Однак вже в перший день своєї "роботи" не стримався та підняв руки на молоду дівчину, секретаря за посадою. Просто так. Прикро, що держслужбовець має за норму таку поведінку. Дякую поліцейським за швидке реагування на виклик та гідну службову поведінку. Інша недопоновлена судом працівниця виконавчої служби Кайданович І.М. вдруге приходить в управління та погрожує моїм колегам. Якщо перший раз стосувався дітей, то сьогодні вона попереджала їх уважно ходити по вулицях, бо можна не дійти додому. Люди, не втрачайте гідність, бо повернути її майже не можливо. Хоча з кожним днем я сумніваюсь про наявність гідності у таких осіб. Але піднімати руки та голос на моїх колег я не дозволю!"

Китайці стали вибагливішими до рівненського бурштину





На правах реклами