Ми у Facebook
03.07.2016, 17:30

Маленьких рівнян запрошують долучитися до конкурсу "Наше літо"

Перший місяць літа вже практично минув, якщо ви з дітьми встигли за цей час зробити фото і хочете поділитися ними з усім містом, тоді наш фотоконкурс “Наше літо” - саме для вас. Водночас якщо в цьому сезоні ви ще не дочекалися відпустки, то це теж не проблема — минулорічні фото теж підходять.
Журнал “Маленькі рівняни” з нагоди виходу липневого номера запрошує взяти участь у фотоконкурсі “Наше літо” та отримати призи.

Для участі в конкурсі підходять будь-які світлини дітей, які стосуються літньої тематики - це і відпочинок в таборі, і в селі у бабусі, це подорож на море чи в гори, чи просто світлина з яскравим морозивом.

До 7 липня надсилайте світлини своїх дітей (до 14 років) для участі у конкурсі в альбом спільноти ОГО у ВК — НАШЕ ЛІТО та запрошуйте друзів для підтримки.

Власники трьох фото, які стануть переможцями конкурсу, отримають у подарунок розміщення фото на сторінках рівненського глянцевого журналу “Маленькі рівняни” та квитки на ковзанку чи ролердром від партнера конкурсу.

Переможців визначатимемо за кількістю лайків — 1 місце, за кількістю унікальних коментарів — 2 місце та 3 місце — вибір редакції.

ПАРТНЕРИ КОНКУРСУ:
[b]


МУЛЬТІПАРК
ТРЦ Екватор, вулиця Макарова, 23, Рівне, Рівненська область, 33000

ЛЬОДОВИЙ КАТОК — ЕКВАТОР
ТРЦ ЕКВАТОР, вулиця Макарова, 23, Рівне, Рівненська область, 33000





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ