Ми у Facebook
01.07.2016, 20:45

Чудова новина для водіїв від Страхового товариства "Іллічівське"

Нарешті збільшили ліміти з автоцивілки у 2 рази! Тепер постраждалі в ДТП власники пошкоджених автомобілів можуть розраховувати на компенсацію в розмірі 100 тис. грн, а за шкоду заподіяну життю і здоров’ю — в межах 200 тисяч гривень.
Фото з інтернету

Враховуючи, що ціни на запчастини злетіли, таке страхове убезпечення буде своєчасним.

Вартість страхового полісу не змінилась. Страхове товариство "Іллічівське" підтверджує поточні розцінки на ОСАЦВ при нових лімітах. Компанія входить у ТОП 20 страхових компаній України.

Важливо зазначити, що поліси, укладені до 19.02.2016 р., діють на старих умовах, тобто зі старими лімітами – 50 тис. і 100 тис. грн відповідно.

Нові поліси, придбані з 19.02.2016 року, діють за новими лімітами.

Трохи раніше, в січні, було підвищено максимальний розмір виплат до 50 тис. грн при оформлені європротоколу — спрощеного оформлення ДТП. Таке оформлення практикується вже кілька років, але багато водіїв так і не почали користуватися ним. Ось кілька причин, з якими ми стикаємося у своїй практиці: водії вважають, що заповнення бланку є складною процедурою; з лімітом виплати по європротоколу що існував — в розмірі 25 тис. грн не покриваються усі затрати з ремонту і, найголовніше – хвилюваннями, пов’язаними з можливістю відмови у виплаті при неправильному заповненні даного бланку і допущенні помилок. Проте не варто все ускладнювати. До речі, у 2015 році таким видом спрощеного оформлення скористувалось 12% страхувальників компанії.

Досвід компанії СТ "Іллічівське" дозволяє стверджувати наступне: із європротоколом варто ознайомитись під час отримання полісу. Всі рекомендації та відповіді на запитання можна отримати від агента компанії. Більше того, ви можете скористатись консультацією асистансу, телефон якого надається разом із полісом та карткою страхувальника. Якщо ж ви не впевнені у правильності заповнення протоколу і викликаєте поліцію — зверніться по допомогу до них. І про деякі зручні моменти користування європротоколом: не очікуєте поліцію по три години, ваші права залишаються у вас, відсутня судова тяганина.

У тому випадку, коли не можна застосовувати спрощену систему оформлення ДТП, а саме: водії не досягли згоди щодо винуватця, один із водіїв у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, є постраждалі — варто викликати поліцію. І якщо ви сумлінний водій і виконали правила дорожнього руху, СТ "Іллічівське" сплатить страхове відшкодування, якщо страхувальником був наш клієнт.

До речі, у березні 2016 року 17 компаній – членів Моторного транспортного страхового бюро України - підписали угоду про пряме урегулювання страхових випадків. Вона почне діяти після на початку травня 2016 року.

Що це означає? А це, перш за все, зручно для страхувальника – купуючи поліс, у випадку ДТП, ви можете звертатись за виплатою до своєї страхової компанії. Таким чином: з'являється право вибору страховика, який буде врегульовувати страхову подію (або страхова компанія винуватця ДТП, або компанія, де застрахована відповідальність потерпілого), скорочуються терміни врегулювання, є гарантія отримання виплати в строк.

Крім того, якщо страховик не виплатив відшкодування, його автоматично виплачує МТСБУ. До речі, в 2016 році компанія знову була обрана до складу Президії МТСБУ.

Сподіваємось, що наші страхові поліси убезпечать вас у дорозі й нададуть впевненості. Адже наша компанія – це надійний партнер.

Для довідки: СТ "Іллічівське" працює на ринку страхування 11 років, має 30 ліцензій: 18 на добровільні та 12 на обов’язкові види страхування. За підсумками роботи у 2015 році нагороджена Дипломом лідера страхового ринку за ефективне впровадження стандартів якості обслуговування.




На правах реклами





На правах реклами