Ми у Facebook
01.07.2016, 14:30

Перед стартом у першій лізі «Верес» розпочав свій другий збір

Футболісти рівненського «Вереса» прибули у четвер, 30 червня, до селища Славське, що на Львівщині, де розпочався другий навчально-тренувальний збір. Триватиме він на протязі двох тижнів і рівняни встигнуть за цей час провести декілька матчів-спарингів.
Найближчий із запланованих поєдинків відбудеться у Львові в п’ятницю, 1 липня, на стадіоні «Сокіл» о 17:00. Суперником рівненського клубу стане ФК «Львів».

Тим часом Інформаційна служба НК ФК «Верес» повідомила, що тренерський штаб клубу за підсумками першого збору відмовився від подальшої співпраці з кількома футболістами, які захищали честь команди з Рівного в минулому сезоні. Мова йде про Олександра Логінова, Антона Яременка та Дмитра Гарванка.

«Народний Клуб «Верес» дякує згаданим гравцям за самовіддану гру і бажає життєвих та спортивних успіхів», – йдеться у повідомленні Інфослужби НК ФК «Верес».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» у товариському матчі обіграв львівські «Карпати»

«Верес» закінчив перші збори розгромом «Скали»

Кадрові пертурбації у клубі на власній сторінці у соцмережі прокоментував вже колишній генеральний директор народної команди Євген Донцов:

«Мені може подобатися або не подобатися, що відбувається зі складом Вереса, що когось прибирають або не прибирають. Важливо пам'ятати, що клуб і тренер не будуть робити спеціально щось на шкоду собі.

Дуже цікава думка Алекса Фергюсона з цього приводу:

«Другою моєю помилкою було затягування процесу оновлення команди. Частково ситуація не була мені підконтрольна, адже наш трансферний бюджет був занадто маленьким, і ми не могли похвалитися великим пулом молодих талановитих гравців. Тим не менш, я часто видавав бажане за дійсне.

У глибині душі я знав, що у мене ніколи не вийде перетворити деяких гравців у виконавців світового рівня, здатних вигравати трофеї. Я давав їм занадто багато шансів, і якби я діяв у відношенні до цих гравців трохи швидше, то «МЮ» міг би став клубом, який перемагає, на пару років раніше».

Головне, щоб розставання гравця з клубом було цивілізованим, за всіма нормами трудового законодавства і з якоюсь компенсацією тим, в кого вже не потребують».



Нагадаємо, що перший навчально-тренувальний збір НК ФК «Верес» завершив грою проти «Скали» зі Стрию. Підопічні Володимира Мазяра розгромили суперника у рідних стінах з рахунком 6:0. Для рівнян в рамках першого збору це був вже третій контрольний матч упродовж шести днів. У попередніх поєдинках підопічні Володимира Мазяра теж виграли – з однаковим рахунком – 1:0 у аматорів із футбольного клубу «Миколаїв» та професіоналів із львівських «Карпат».





На правах реклами