Ми у Facebook
01.07.2016, 16:00

Найкраще «Веселі старти» провели у Костополі, Рівному та Клевані [+Фото]

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей на Рівненщині пройшли Всеукраїнські спортивні свята серед дошкільнят «Веселі старти». Цього року спортивно-масові заходи в області об’єднали майже 15 тисяч дошкільнят, а перемогу здобули громади Костополя; Рівного та смт Клевань.
Учасники «Веселих стартів» отримали можливість не тільки позмагатися в цікавих конкурсах і отримати цінні призи, а й знайти нових друзів, котрі також цікавляться різними формами активного дозвілля.

Протягом періоду проведення заходів, малеча віком від 3 до 6 років, брала участь в різноманітних естафетах, іграх, конкурсах малюнку, спортивних змаганнях, гімнастичних вправах зі спортивним інвентарем тощо.

Такий захід проводиться з метою формування у дітей звички до занять фізичною культурою, популяризації здорового способу життя і залучення підростаючого покоління до регулярного і активного дозвілля.

За результатами проведених спортивно-масових заходів, в містах і районах області, визначався кращий населений пункт, що отримував право поборотися за перемогу на обласному рівні. Найкращі в якому, були визначені за підсумками наданих звітів, і цього разу перемогу здобула громада м. Костопіль; друге місце посіла громада м. Рівне; а третьою стала громада смт Клевань.

Всі переможці та призери будуть нагороджені кубками та дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Рівненщину прийшло Олімпійське літо

У Рівному відбувся перший тур спортивного фестивалю серед членів ОСББ











На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ