Ми у Facebook
22.07.2016, 13:30

Де відпочити на Рівненщині біля водойм: бази, які знають не всі

Окрім найбільш відомих баз відпочинку на Білому озері та Хрінницькому водосховищі, в області існують й інші відпочинкові місця біля водойм. Ціни й умови у них різняться.
Річка Іква

Водна база «Елінг» від спортшколи в смт Млинів. За місце у тримісному номері із загальними вигодами на поверсі або у дворі тут беруть 30-40 гривень за добу.

- У кімнатах є шафи, столи тумбоки,
- розповів директор Млинівської районної спортшколи Іван Мистеренко. - На вулиці — альтанки, дитячий, спортивний майданчики, невелике футбольне поле, мангали видаємо. Є катамарани. Але ціни на них ще не встановили. Купатися можна у нас на базі, або за 50 метрів — на селищному пляжі, де мілкіше, ніж біля нас.

Відпочинок-2016 на Білому озері: ціни й умови

Воронківське озеро

База відпочинку «Воронки» розташована у селі Воронки Володимирецького району. Найдешевше місце у номері у старому корпусі без ремонту і з вигодами у коридорі за добу коштує 80 гривень. Це у дво-п'ятимісних кімнатах. У номері з ремонтом і теж з без вигод найдешевше місце коштує 100 гривень. Також на базі відпочинку є двомісні кімнати з вигодами за 250 та 300 гривень за добу. Є також тут один сімейний номер на три кімнати з двоспальним ліжком у кожній за 750 гривень за добу. Є кухня для приготування їжі.



- Зазвичай, ми встановлюємо найнижчу ціну за місце в номері орієнтовно на 10 гривень нижчу, ніж на базі «Біле озеро»,
- розповіла співвласниця бази відпочинку Світлана Соболєва. - База розташована за 18 метрів від озера Воронки з гліцериновою водою. Маємо 2-4-місні кімнати. Переважно вони без вигод ( санвузли на поверхах і у дворі). Пропонуємо лише проживання. Харчуватися відпочивальникам доводиться самостійно. На території є колиба. З розваг — більярд, волейбольне поле, тенісний стіл. Поруч ліс: можна збирати ягоди та гриби. Приїжджають до нас переважно сім'ями за тихим відпочинком. Тому гучних роваг, дискотек у нас нема.

Відпочинок - 2016 у Хрінниках: ціни й умови






Річка Горинь


База відпочинку «Бермуди-клуб» розташована за 20 км від Рівного у селі Ходоси, Рівненського району. Котедж на вісім людей тут коштує 1400 гривень за добу.

- У ньому є всі зручності, починаючи від біде і закінчуючи супутниковим телебаченням, - розповів адміністратор Олександр Вітрук. - Окрім Горині, на території є штучний ставок, облаштовано пляж. Є дитячий майданчик. З розваг пропонуємо бадмінтон, футбол, волейбол, баскетбол.

Відпочинок у селі на Рівненщині: де і за скільки

Озеро Нобель

Тут зупинитися можна на віллі «Нобель», що на хуторі Котира Зарічненського району. Вона розташована на березі озера Нобель». Відпочивальникам пропонують два будинки: один — для віп-відпочинку, другий — міні-готель. Загалом тут можуть розміститися 20 осіб. Будинок для віп-відпочинку обійдеться у 4000 гривень на добу. Тут може розміститися, максимум, дев'ять осіб. Найдешевший номер на двох у міні-готелі коштує 400 гривень за добу. Але є й за 1000 гривень. Усі номери з вигодами. Є умови для приготування їжі.




- У вартість проживання входить користування усім, що є на території
, - розповіла власниця вілли Жанна Веленець.- Це велосипеди, тенісні столи, катамарани, човни, гамаки, гойдалки, шезлонги, мангали, дрова. Харчування у вартість не входить. Але при потребі і замовленні заздалегідь ми наймаємо кухаря, але для компанії від 10 осіб. На території вілли також є баня. Коштує 500 гривень за шістьох людей на день.



Недолік — погана дорога до вілли - бруківка. Втім, завдяки цьому, пояснює п. Веленець, тут майже незаймана поліська природа.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ