Ми у Facebook
03.07.2016, 18:30

Підсумки тижня: гучне весілля на Рівненщині, смертельні ДТП та літній відпочинок

ОГО підсумовує новини за тиждень, що викликали найбільший інтерес у читачів.

Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавило, що саме трапилося на гучному весіллі у Вараші.






Нагадаємо, що в неділю, 26 червня, близько 22 години до поліції повідомили про масову бійку зі стріляниною поблизу одного із розважальних закладів Вараша. Під час святкування між жителями села Воронки Володимирецького району та місцевими мешканцями виник конфлікт. На допомогу варашівцям приїхали понад півсотні осіб. Частина з них зайшла до приміщення закладу та забарикадувала двері, а інша – продовжила бійку на вулиці.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика




Пізніше стало відомо, що конфлікт у Вараші розпочався ще вдень. У мережі з'явилося відео, на якому видно, як на дорозі зупиняється таксі та весільній кортеж. Бійка розпочинається між трьома учасниками весілля та молодиком. Після цього люди роз'їжджаються, проте надвечір повертаються на весілля з сотнею непроханих гостей...

Гучне весілля на Рівненщині - перевернутий джип, бійка та стрілянина (+ФОТО, ВІДЕО)





Де відпочити на Рівненщині біля водойм: бази, які знають не всі



Окрім найбільш відомих баз відпочинку на Білому озері та Хрінницькому водосховищі, в області існують й інші відпочинкові місця біля водойм. Ціни й умови у них різняться.

Річка Іква

Водна база «Елінг» від спортшколи в смт Млинів. За місце у тримісному номері із загальними вигодами на поверсі або у дворі тут беруть 30-40 гривень за добу.

- У кімнатах є шафи, столи, тумбочки,
- розповів директор Млинівської районної спортшколи Іван Мистеренко. - На вулиці — альтанки, дитячий, спортивний майданчики, невелике футбольне поле, мангали видаємо. Є катамарани. Купатися можна у нас на базі, або за 50 метрів — на селищному пляжі, де мілкіше, ніж біля нас.

ЧИТАТИ ДАЛІ





На Рівненщині в аварії загинув підприємець - смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася 29 червня близько дев’ятої вечора поблизу села П’ятигори Здолбунівського району.



Водій мотоцикла "Honda", 51-річний житель П’ятигори, під час обгону зіткнувся з грейдером марки «Volvo» під керуванням 62-річного жителя Здовбиці. Мотоцикліст загинув на місці. Лікарі швидкої медичної допомоги лише констатували смерть чоловіка.

Місцеві видання повідомляють, що загинув керівник підприємств "П'ятигірське" та "Стюарт - Агро" Юрій Середюк. Минулого скликання пан Юрій був депутатом Здолбунівської районної ради...



А сьогодні, 3 липня, на Рівненщині трапилася ще одна смертельна ДТП - авто врізалося у дерево на автодорозі у селі Новаки Володимирецького району.





На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 21-річний водій, мешканець села Озеро Володимирецького району, рухаючись на власному автомобілі марки "Volkswagen Passat B6", не впорався з керуванням і врізався в дерево. Внаслідок зіткнення водій та 20-річний пасажир загинули на місці. Ще троє пасажирів з важкими травмами перебувають у реанімації.








На правах реклами