Ми у Facebook
04.07.2016, 11:20

ОДЕК не подолав хмельницький бар’єр на шляху до фіналу Чемпіонату України [Фото+Відео]

У суботу, 2 липня, оржівський ОДЕК поступився у матчі-відповіді півфіналу Чемпіонату України серед аматорів. У другій грі проти «Агробізнесу» з Волочиська, що на Хмельниччині, представники Рівненщини вдруге поступилися. Цього разу – з рахунком 0:2.
1/2 фіналу плей-офф

Перші матчі

26.06 (неділя)
ОДЕК (Оржів) – "Агробізнес" (Волочиськ) – 0:1 (0:1)

18:00. Стадіон "ОДЕК" (Оржів). 500 глядачів

Гол: Темнюк (25)

25.06 (субота)
"Балкани" (Зоря) – ФК "Врадіївка" – 1:1 (0:1)

18:30. Стадіон "ім. Б. Тропанця" (Зоря). 450 глядачів

Голи: Платунов (85, з пенальті) – Крамаренко (45)

Матчі-відповіді

02.07 (субота)
"Агробізнес" (Волочиськ) – ОДЕК (Оржів) – 2:0 (1:0)

18:30. Стадіон "Юність" (Волочиськ). 1000 глядачів

Голи: Атласюк (6), Темнюк (81)

02.07 (субота)
ФК "Врадіївка" – "Балкани" (Зоря) – 0:2 (0:1)

18:00. Стадіон ФСК "Врадіївка". 400 глядачів

Голи: Златов В. (7), Кирилов В. (69)


Отож, в головному матчі Чемпіонату України серед аматорів між собою зустрінуться діючий чемпіон ФК «Балкани» з села Зоря Саратського району Одеської області та «Агробізнес» з Волочиська Хмельницької області. Вирішальний поєдинок відбудеться на нейтральному полі вже наступного тижня. Місце проведення матчу буде визначено найближчим часом.

Відзначимо, що суперника ОДЕКа побоювалися команду з Оржева. Так, на питання «Як оцінюєте свого суперника в півфіналі - ФК ОДЕК, що чекаєте від матчу-відповіді?» гравець «Агробізнесу» Тарас Пліс відзначив, що Оржів – це сильна команда з хорошими гравцями: «Першу гру ми провели вдало, виконали установку на гру і не залишили шансів супернику, використовували свій шанс і забили гол. Сильні сторони в ОДЕК - це дисципліна і самовіддача на кожній ділянці поля. Друга гра буде набагато важче ніж перша, тому що всі розуміють яка ціна перемоги».

"Ми побудували свою гру на контратаках. Всі розуміли ціну результата цього протистояння. І віддати належне нашим хлопцям, вони "гризли" землю, чіплялися за м’яч "зубами". Адже хто його знає, чи буде ще такий шанс колись у нас зіграти у фіналі. Ми, фактично, створили два моменти, які й реалізували. Тепер чекаємо на фінал", - сказав старший тренер "Агробізнесу" Ігор Шишкін після матчу.

Відзначимо, що "Агробізнес" перед матчем з ОДЕКом встиг поповнити свої ряди досвідченим Сергієм Атласюком, який виступав за професійний ФК "Тернопіль", а раніше декілька років грав за волочиську команду. І своє повернення до Волочиська Сергій відсвяткував голом на 6 хвилині.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ОДЕК поступився у першій півфінальній грі Чемпіонату України

ОДЕК пробився до півфіналу Чемпіонату України серед аматорів











БІЛЬШЕ ФОТО З МАТЧУ АГРОБІЗНЕС - ОДЕК








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ