Ми у Facebook
04.07.2016, 14:30

Рівненський футзаліст Бондар у Польщі гратиме за новий клуб

Екс-гравець рівненського «Кардинала» та низки інших вітчизняних клубів Олександр Бондар у новому сезоні польської Екстраліги гратиме у новому клубі. Футзаліст із Рівненщини буде захищати кольори бронзового призера попередніх змагань - «Рекорд» з Бельсько-Бялій.
Як повідомляє портал Sport.ua, кращий бомбардир і кращий легіонер двох останніх чемпіонатів Польщі з футзалу Олександр Бондар в наступному сезоні буде виступати за команду «Рекорд» з Бельсько-Бялій. Цей клуб в минулому році в чемпіонаті Екстракласи фінішувала на третьому місці. Таким чином, Олександр Бондар возз'єднається зі своїм колишнім партнером по команді «Вісла Кракбет» Романом Вахулою. Саме в цій команді Бондар і Вахула в 2015 році стали чемпіонами Польщі. Нагадаємо, що клуб припинив існування відразу ж після чемпіонського сезону.

Якщо в 2015 році Олександр Бондар став найкращим голеадором в Екстракласи з 28-ма голами, то в 2016-му, вже в складі «Ред Девілс» (Хойніце), забив у ворота суперників 31 м'яч. Цікаво, що «Рекорд» знаходився в числі самих «улюблених» команд Олександра. За два роки в чемпіонаті і кубку він «відвантажив» «рекордистками» 13 м'ячів - 7, граючи за «Віслу Кракбет», і 6, граючи за «Ред Девілс».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кращими на футзальному турнірі у Білорусі стали представники Рівненщини

Олександр Бондар став кращим бомбардиром та легіонером польської Екстракласи

Варто додати, що з нового сезону в Польщі посилюється ліміт на футболістів з країн, що не входять до Євросоюзу. Таким було рішення Польського футбольного союзу. Тепер їх у футзальних командах може бути не більше двох, так що, багатьом клубам довелося переглянути свою політику щодо легіонерів і відмовитися від послуг українських футзалістів.





На правах реклами