Ми у Facebook
05.07.2016, 11:20

Запитайте у головного поліцейського Рівненщини Сергія Князєва

Портал OGO.ua пропонує читачам взяти участь в інтернет-конференції з начальником Головного управління Національної поліції в Рівненській області Сергієм Князєвим. Ви зможете поставити полковнику будь-яке гостре запитання, а ми опублікуємо його відповіді.
Матеріали кримінальної тематики зазвичай викликають чималий резонанс на нашому порталі. У коментарях до них читачі OGO.ua часто діляться міркуваннями про ті чи інші аспекти роботи правоохоронних органів, ставлять до їхніх представників гострі запитання. Ми вирішили дати вам можливість запитати про все, що цікавить, безпоредньо у керівника поліції Рівненщини.

Залишайте свої запитання в коментарях під цією статею.

Увага! Запитання до Сергія Князєва приймаються до 9 години четверга, 7 липня.

Нагадуємо, що у коментарях заборонена нецензурна лайка, безпосередні немотивовані особисті образи та погрози, непідтверджені звинувачення у кримінальних злочинах, ксенофобські висловлювання, вияви неповаги до національних символів України та інших держав, заклики до насильницьких дій, повалення конституційного ладу в Україні і т.п. Редакція порталу на власний розсуд вилучатиме коментарі, що містять подібні порушення, або редагуватиме їх, замінюючи частину тексту, що містить порушення правила.





На правах реклами