Ми у Facebook
07.07.2016, 17:50

Українці економлять на відпочинку

За даними соціологічних опитувань, сьогодні українці економлять на всьому, починаючи з туризму і закінчуючи продуктами харчування.
Згідно інформації платформи знижок, акцій та розпродажу skidochnik.com.ua, цього літа переважна більшість туристів бронює бюджетні готелі і бази відпочинку на Азовському морі. Не дуже розвинена туристична інфраструктура тут компенсується низькими цінами на проживання та послуги.

Як стверджує зазначений ресурс, серед українських споживачів значно збільшився попит на готелі, які надають акції на проживання. Так, ціни на відпочинок в Україні зі знижками на 20% - 50% менші прайсових, в залежності від класу готелю та пакету послуг. Так туристи відпочивають дешевше, а готелі заповнюють порожні номери в умовах жорстокої конкуренції на ринку.

Варто зазначити, що виріс інтерес до готелів у Карпатах. Переповнені пляжі та штучно встановлені ціни морських курортів втомили українських туристів, тому вони шукають альтернативу. На літній період готелі в горах суттєво знижують ціни, в порівнянні з зимовим періодом, однак надають вищий рівень обслуговування відносно готелів біля моря.

Відпочивати пересічні громадяни стали менше майже в 2 рази, так відпустки на курортах зменшилися з 10-14 днів до 7.

Загалом, жителі нашої країни перестали відпочивати на широку ногу та готуються до відпусток більш зважено та раціонально.





На правах реклами