Ми у Facebook
08.07.2016, 13:00

Юні рівняни оригінально налаштували Омельчука на Олімпіаду в Ріо

Школярі з рівненського НВК «Колегіум» вирішили незвичайним способом надихати свого земляка на майбутні спортивні подвиги на найближчій Олімпіаді, що відбудеться у Ріо-де-Жанейро. Стрілець Олег Омельчук отримав від дітей школи подарунки, листівки та побажання продемонструвати нові яскраві спортивні досягнення.
Нагадаємо, що відомий український спортсмен, майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Олег Омельчук, незабаром втретє візьме участь в Олімпійських іграх, котрі пройдуть в Ріо-де-Жанейро. А в кінці квітня рівнянин здобув перемогу на черговому етапі Кубка світу з кульової стрільби. «Золотою» для українця стала стрільба з малокаліберного пістолета на 50 метрів. Змагання відбувалися в тому ж таки Ріо.

З приводу скорого старту на Олімпіаді в кімнаті-музеї Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, викладач фізичної культури НВК «Колегіум» Олег Левенець, спільно зі своїми учнями вирішили привітати олімпійця і вручити йому подарунки і листівки від дітей школи.

Таку ініціативу підтримав директор комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, голова Відділення НОК України в Рівненській області Микола Петренчук та начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський.

Організатори зустрічі виступили з привітальними словами, побажали спортсмену здоров’я, наснаги і ще більше спортивних досягнень, після чого вручили сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області і НВК «Колегіум». Особливо приємно спортсмену було побачити і прочитати листівки, котрі власноруч зробили для нього наймолодші школярі.

Захід завершився неформальним спілкуванням, під час якого діти задали спортсмену безліч питань про його режим тренувань, спортивні збори, участь в Олімпійських іграх і плани на майбутнє.

Довідка ОГО. Літні Олімпійські ігри 2016 - XXXI Літні Олімпійські ігри, що відбудуться з 5 по 21 серпня 2016 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія); перші Олімпійські ігри, які відбудуться у Південній Америці.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кульова стрільба: Омельчук завоював ліцензію на Олімпіаду 2016, а рівненчани – нагороди на Чемпіонаті України

Омельчук переміг на етапі Кубка світу в Ріо-де-Жанейро







На правах реклами