Ми у Facebook
10.07.2016, 18:33

Підсумки тижня: бурштинова "мафія" на Рівненщині та деформовані морквини

ОГО підсумовує новини за тиждень, що викликали найбільший інтерес у читачів.


Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавило, як саме борються з бурштиновою "мафією" на Рівненщині.

Нагадаємо, що у понеділок, 4 липня, прокурора Рівненщини відсторонили, його заступника затримали, по області провели 123 обшуки. Задля цього до Рівного спеціально навіть приїжджав Юрій Луценко. Генпрокурор України на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук оприлюднив фото затримань і обшуків у представників СБУ, поліції та прокуратури. Ось те, що знайшли у результаті обшуків правоохоронців області:








Пізніше стало відомо, що правоохоронцями у бурштиновій "мафії" Рівненщини керував кримінальний авторитет "Ушатий". Його, за словами начальника Кримінальної поліції України Вадима Трояна, затримали у Києві. Саме його Троян назвав головним "мафіозі" нелегального видобутку бурштину на Рівненщині.

Якщо засудять: яке покарання загрожує рівненським бурштиновим "мафіозі"

Такий гучний приклад боротьби з бурштиновою "мафією" на Рівненщині викликав активне обговорення у соцмережі Фейсбук. Більшість користувачів соцмережі з Рівного сумнівається, що бурштинові "мафіозі" будуть покарані.





Також цього тижня на городах Рівненщини збирали цікаві врожаї - морквини у вигляді тризуба та котячої лапи.

Моркву у вигляді герба України - тризуба - викопав у себе на городі рівненський співак і музикант, екс-депутат Рівненської облради Олександр Івашинюта, більше відомий як Сашко Невже.




"Точно кажуть, що різниця між рослинами і тваринами всього пару хромосом.
Добре що викопав, бо на осінь з грядки вже б доносилося "Мяу-мяу" )))))
Морквакіт",
- написав у соцмережі Фейсбук екс-кандидат у міські голови Рівного, громадський діяч Дмитро Якимець. І виклав у мережу фото морквини у вигляді котячої лапи.








А поки всі дивувались таким чудо-овочам, торговці з вулиці Сагайдачного після того, як їх розігнала поліція, знайшли нове місце для торгівлі.



Про це у соцмережі Фейсбук повідомила керівник літературної частини Рівненського облмуздрамтеатру Ірена Боровець:


"... Вчора одна бабуся сиділа і з машини продавала чорниці, а сьогодні до бабусі + дядько вже продає на бордюрі ягоди. Хоча ні, не дядько він поставив дітей, бо їм менше влетить напевне, а сам періодично підходить до них перевірити чи все ок. Я не проти торгівлі, але вибачте не під стінами театру... Хто нам потім прибере гнилі огірки-помідори і картонні ящики? Чи розсипані чорниці...








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ