Ми у Facebook
14.07.2016, 13:20

Як Костопіль святкував День міста

12 липня місто Костопіль відзначало своє 233-річчя з дня заснування. Так як традиційно цей день співпадає з великим православним святом апостолів Петра і Павла, святкування розпочалося з церковних Богослужінь у храмах міста.
З самого ранку на вулицях Костополя було людно та гамірно, адже з 10 години вже працював ярмарок народної творчості місцевих умільців, виставки, дитяче містечко атракціонів, домашній зоопарк та військова польова кухня біля річки, де можна було скуштувати смачний куліш.





Спонсором святкування Дня міста виступило місцеве деревообробне підприємство ТОВ «Українські лісопильні», що нині будуються у Костополі.



На центральній площі дітлахи розмалювали бруківку яскравими малюнками та привітаннями з нагоди Дня народження рідного міста. Атмосферу свята створили сотні повітряних кульок та подарунки, що роздавали діткам працівники «Українських лісопилень» на конкурсі малюнку.








Молодь взяла участь у велопробізі «Я люблю своє місто», організаторами якої виступили г.о. туристсько-спортивний клуб «Пілігрим» та кав’ярня «Цукерня».





Урочисто привітали костопільчан та гостей мер міста Євгеній Денисюк, заступник голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко та перший заступник голови обласної ради Микола Драганчук.



"Українські лісопильні" потрапили в рейтинг 10 молодих перспективних підприємств України




Ввечері стартувала концертна програма, за участі українських ено та рок колективів :
Учасниця талант-шоу «Голос країни 6» Іванка Червінська та акустичний гітарний проект Gypsy Lyre.



Відомий український етногурт «Гуляйгород GG»







учасники талант-шоу «Х-Фактор» - Рівненський гурт «Man gust»

учасники талант-шоу «Голос країни 6» Рок-гурт «Best Rides»

«Українські лісопильні» у Костополі впроваджують європейський досвід виробництва


По закінченні концерту костопільчан чекав святковий салют з нагоди Дня міста від місцевого мецената ТОВ «Свиспан Лімітед».

Святкування пройшло в легкій дружній атмосфері, адже в Костополі багато хороших, чуйних та привітних людей. І саме у такі дні кожен відчуває себе частиною великої родини.





На правах реклами