15.07.2016, 14:00
Рівняни діляться секретами смачного тіста на піцу
Обговорення виникло у рівненській спільноті "Вилка-Мікс", що в соціальній мережі Вконтакті.
Юлія Буднік:
"600 г. борошна (4 склянки)
1 ст. теплої води (можна не кип'яченої)
2 яйця
1 ст. л. цукру
0.5 ч. л. солі
1 пакетик (11 грам) сухих дріжджів (або пів пачки звичайних)
Тісто получається пухке і смачне, всім рідним подобається))"
Сергій Ремаєв:
"Я роблю по простому рецепту:
3 стакана борошна;
2 столових ложки олії;
2 яйця;
Пів стакана теплої води (або молока, я більше люблю молоко);
Пів чайної ложки солі."
Віка Ужвін:
"Тісто на сметані:
200г сметани
400 борошна
1 яйце
Тісто виходить дуже тоненьке і хрустке"
Наталія Кузнецова:
"50 гр дріжджів,200 мл молока,1 ст.л. сметани,сіль,борошна щоб замісити тісто. Вихід -2 піци."
Рівняни обрали найкращу піцерію
Ірина Мосійчук:
Катюня Гриб:
"Дріжджі сухі, вода, оливкова олія, приправи, мука."
Яна Черняк-Стельмах:
"У Велмарті заготовки їхнього виробництва👍🏻
Вже декілька раз купляла і все супер, і час тратити не потрібно😀"
Таня Ушакова:
"120 гр води 2ст.л оліі 25гр дріжджів сіль чепотка цукру спеціі трав у мене базилік борошно 😉"
Вікторія Коханевич:
"500 гр муки, 50мл оліі, чайна ложка солі і стільки ж цукру, дріжджі, стакан мінеральноі води(мінералку використовую сильногазовану, щойно відкриту), 20 хв тісто чекає, тоді випікаєте."
Лена Паньковець:
"Краще замість олії добавляти в тісто маргарин"
Діна Мельник:
"1 столова ложка сухих дріждів, 2 стакана муки, 1 столова ложка цукру і чуть солі, це все перемішуємо в мисці!
А в окрему миску вбиваємо 1 яйце, 3 столові ложки олії (можна оливкову якщо є) і пів стакана водиі і це все збиваємо просто вилкою, а тоді цю суміш вливаємо в суху суміш і замішуємо! Тісто має в теплому місці піднятися і це розкачуємо і ложим начинку, це на одну квадратну велику дечку, якщо треба більше, то все подвоюємо!
Тісто тонке і смачне!"
Рівняни обрали найкращу ковбасу
Екатерина Ситнова
"Я не додаю дріжджів. А роблю так: Мука, вода, яйце, сіль, цукор, оливкова олія. Інколи додаю замість води молоко або ж кефір. Вимішую. Ставлю в холодильник на годину , можна довше. Розкатую тоненько. Головне, щоб всі інгредієнти в начинці були вже готові. Ставлю в добре розігріту духовку на хв15-20. І вуаля - BonAppeti. Якось залишилося тісто і я його заморозила, то потім коли робила на ньому піцу, то ще краще вийшло, прям такими пупиришками, як в піццерії буває. 🍕😋"
"600 г. борошна (4 склянки)
1 ст. теплої води (можна не кип'яченої)
2 яйця
1 ст. л. цукру
0.5 ч. л. солі
1 пакетик (11 грам) сухих дріжджів (або пів пачки звичайних)
Тісто получається пухке і смачне, всім рідним подобається))"
Сергій Ремаєв:
"Я роблю по простому рецепту:
3 стакана борошна;
2 столових ложки олії;
2 яйця;
Пів стакана теплої води (або молока, я більше люблю молоко);
Пів чайної ложки солі."
Віка Ужвін:
"Тісто на сметані:
200г сметани
400 борошна
1 яйце
Тісто виходить дуже тоненьке і хрустке"
Наталія Кузнецова:
"50 гр дріжджів,200 мл молока,1 ст.л. сметани,сіль,борошна щоб замісити тісто. Вихід -2 піци."
Рівняни обрали найкращу піцерію
Ірина Мосійчук:
Катюня Гриб:
"Дріжджі сухі, вода, оливкова олія, приправи, мука."
Яна Черняк-Стельмах:
"У Велмарті заготовки їхнього виробництва👍🏻
Вже декілька раз купляла і все супер, і час тратити не потрібно😀"
Таня Ушакова:
"120 гр води 2ст.л оліі 25гр дріжджів сіль чепотка цукру спеціі трав у мене базилік борошно 😉"
Вікторія Коханевич:
"500 гр муки, 50мл оліі, чайна ложка солі і стільки ж цукру, дріжджі, стакан мінеральноі води(мінералку використовую сильногазовану, щойно відкриту), 20 хв тісто чекає, тоді випікаєте."
Лена Паньковець:
"Краще замість олії добавляти в тісто маргарин"
Діна Мельник:
"1 столова ложка сухих дріждів, 2 стакана муки, 1 столова ложка цукру і чуть солі, це все перемішуємо в мисці!
А в окрему миску вбиваємо 1 яйце, 3 столові ложки олії (можна оливкову якщо є) і пів стакана водиі і це все збиваємо просто вилкою, а тоді цю суміш вливаємо в суху суміш і замішуємо! Тісто має в теплому місці піднятися і це розкачуємо і ложим начинку, це на одну квадратну велику дечку, якщо треба більше, то все подвоюємо!
Тісто тонке і смачне!"
Рівняни обрали найкращу ковбасу
Екатерина Ситнова
"Я не додаю дріжджів. А роблю так: Мука, вода, яйце, сіль, цукор, оливкова олія. Інколи додаю замість води молоко або ж кефір. Вимішую. Ставлю в холодильник на годину , можна довше. Розкатую тоненько. Головне, щоб всі інгредієнти в начинці були вже готові. Ставлю в добре розігріту духовку на хв15-20. І вуаля - BonAppeti. Якось залишилося тісто і я його заморозила, то потім коли робила на ньому піцу, то ще краще вийшло, прям такими пупиришками, як в піццерії буває. 🍕😋"
Інші статті рубрики:
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 180
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 231
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 210
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 451
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 417