Ми у Facebook
16.07.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 17 липня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних, інтимних та шлюбних стосунках?
ОВЕН. Гарний день для знайомств і побачень, романтичних прогулянок удвох, простого сімейного щастя.

ТЕЛЕЦЬ. Сприятливий час для зміцнення особистих та шлюбних стосунків. Головне – поводитись просто, спілкуватись щиро, говорити спокійно.

БЛИЗНЮКИ. Для нових амурних пригод і перспективних знайомств не найкращий момент. А от зайнятися розвитком у потрібному напрямку вже існуючих відносин – саме час.

РАК. Ваші підозри, ревнощі, думки про гірший сценарій подій – абсолютно марні. Не накручуйте себе і не видумуйте бозна-що.

ЛЕВ. Женіть геть від себе, ваших відносин і від своєї оселі будь-які негативні настрої!

ДІВА. А чи не здається вам, що у вашому інтимному житті все якось нудно й одноманітно?..

ТЕРЕЗИ. Життя чудове, особливо якщо до цього прикласти закохані серця, наповнені келихи та повні гаманці…

СКОРПІОН. Чудовий день для любовних пригод і сексуальних експериментів. Головне, щоб це було спільне бажання, а не примха когось одного.

СТРІЛЕЦЬ. Якийсь заплутаний, каламутний день. Однак не варто опускати руки, якщо є проблеми у стосунках – щось таки у вас вийде.

КОЗЕРІГ. Не ваш день. Однак перш ніж ображатися на свою половинку (теперішню чи потенційну) й щось підозрювати, ввімкніть здоровий глузд і холодний розрахунок.

ВОДОЛІЙ. Дехто відчує підступи суперників чи суперниць. Щоправда, не ваших, а вашої половинки. З одного боку, ваше самолюбство це тішитиме, з іншого – може порушитись внутрішній спокій і впевненість у завтрашньому дні.

РИБИ. Будьте обережніші з новими знайомствами під впливом алкоголю. Та й старі стосунки вимагають контролю і самоконтролю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 16 липня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами