Ми у Facebook
17.07.2016, 16:40

Гороскоп на тиждень 18 - 24 липня

Астрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку.
ОВЕН (21.03-20.04). Досить напружений тиждень, заради своєї мети доведеться добряче потрудитись. Найбільше заважатимуть перепади настрою, не дайте їм завести себе в глухий кут! Постарайтеся поки що не починати нових справ, не забувайте про відпочинок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Імовірні якісь прибутки, пропозиції нової, краще оплачуваної роботи. Постарайтеся зрозуміти, що левова частка ваших майбутніх перемог зараз залежить від вас. Вихідні сприятливі для поїздок і всіх справ, пов'язаних з подорожами.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Успіх у справах багато в чому залежить від ваших організаторських здібностей. А також у тому, наскільки ви здивуєте і вразите оточуючих. У вихідні побудьте якийсь час на самоті, це дозволить краще розкрити свій творчий потенціал.

РАК (22.06-23.07). Успіх принесуть ділові зустрічі та переговори. Аналізуйте нову і важливу для вас інформацію. Буде вдалим обговорення ваших ідей і пропозицій зі старшими за віком і посадою. У вихідні на вас очікують приємні моменти, наприклад, навіть зустріч зі старими друзями.

ЛЕВ (24.07-23.08). Ваш тиждень. Майже в усьому на вас буде очікувати успіх. Комунікабельність і чарівність допоможуть налагодити необхідні контакти, знайти нові ділові зв'язки і додаткові джерела доходу. І все ж бережіть добрі відносини зі старими друзями, навіть у вас з'явилося чимало нових.

ДІВА (24.08-23.09). На роботі й у бізнесі можуть виринути назовні приховані проблеми. Намагайтеся не показувати усім підряд свою нервовість і дратівливість. У вихідні розслабтеся, насолодіться маленькими радощами життя.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Остерігайтеся необдуманих вчинків та остаточних рішень, непогано було б ще раз придивитися до вашого оточення. У суботу дехто буде змушений самостійно викручуватися з пікантної ситуації.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Якщо у вас залишилися невирішені проблеми, постарайтеся впоратися з ними, щоб не тягнути за собою весь час такий важкий вантаж. А для цього знадобиться активна діяльність і самодисципліна.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Час почати повільне, але неухильне просування до здійснення своїх амбітних планів. Однак поки що тримайте при собі свої найближчі плани. А раптом зміните своє рішення на протилежне?

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Нікому не дозволяйте маніпулювати собою і користуватися вашою добротою в корисливих цілях, умійте сказати «ні», коли це необхідно. У вихідні дещо таємне може розкритися.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). У роботі та діловій кар’єрі вам знадобиться рішучість, ініціатива і зібраність. Ви можете комусь знадобитися для вирішення важливих справ, але й самі у випадку необхідності не відмовляйтеся від дружньої допомоги.

РИБИ (20.02-20.03). Не чекайте виконання всіх бажань за одним помахом чарівної палички. Деякі плани, хоча і реалізуються, але з рядом кардинальних виправлень. У вихідні варто згладити будь-які конфліктні ситуації.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 11 – 17 липня
Позитивний гороскоп на 2016 рік
Що обіцяє 2016 рік Червоної Вогняної Мавпи





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ