Ми у Facebook
17.07.2016, 15:00

Чи безпечно рівнянам літати з Рівного в Анталію – коментар від представника Рівненської облдержадміністрації

Коментар надав радник голови Рівненської ОДА Сергій у зв`язку з подіями у Туреччині.
Сергій Мініч – радник голови Рівненської облдержадміністрації запевняє:

«Для керівництва Рівненської обласної державної адміністрації пріоритетним завданням є захист та збереження життя мешканців нашої області.

Тому практично відразу, як стало відомо про спроби збройного перевороту в Стамбулі, керівництво ОДА звернулося до наших партнерів туристичного оператора TPG та авіаперевізника BRAWO AIRWAYS з тим, щоб з’ясувати – чи нічого не загрожує туристам, які відправляються з аеропорту Рівне в Анталію.
За отриманою інформацією, наразі туристам з Рівного нічого не загрожує.

Спроба військового перевороту була придушена керівництвом Туреччини, а всі причетні до його організації наразі заарештовані.

Щодо безпеки туристів, то повідомляємо, що Анталія знаходиться за 900 км. від Стамбулу. У самій Анталії жодних сутичок не відбувається.

Крім того влада Туреччини посилила заходи безпеки в аеропорту. Тому на сьогодні жодних змін в графіку відправки літаків з Рівненського аеропорту не передбачається. Туристам, що відлітають, нічого не загрожує».

Рівнян запрошують на Кубок Лотоса для дітей. Літо 2016

Таке повідомлення поширила прес-служба Рівненської ОДА, 16 липня.

Рівнянка розповіла про чудо, яке сталося у її родині після Хресного ходу

Нагадаємо, що перший чартерний рейс до Анталії, вперше за 10 років, відправився з рівненського аеропорту 10 липня. На сьогоднішній рейс, який вирушить 17 липня, усі квитки квитки продали.





На правах реклами