Ми у Facebook
19.07.2016, 07:40

На Рівненщині відремонтували залізничну станцію

На Рівненщині капітальний ремонт зробили на станції Клесів.
За півтора місяці будівельники Рівненського управління будівельно-монтажних робіт повністю відновили будівлю та створити належні умови для роботи стратегічної станції на Рівненщині.

На яких вулицях у Рівному встановили лічильники тепла

Станція Клесів – одна із стратегічних станцій на Львівській магістралі. Тут відбувається 50% усього навантаження Рівненської дирекції залізничних перевезень. За словами Івана Груника, бували періоди, коли у добу тут вантажили до 500 вагонів. Сьогодні середньодобове навантаження становить 250-300 вагонів. Основні вантажі – будівельні (щебінь гранітний, відсів) та лісові.

У Рівному створюють ресурс, за допомогою якого мешканці зможуть взаємодіяти із владою

«Раніше тут не повністю були забезпечені умови для роботи працівників, особливо для чергових по станції, складачів потягів. Тому ми прийняли рішення про ремонт для кращої, комфортнішої роботи наших залізничників. Водночас надіємось, що покращиться і продуктивність роботи, працівники належно оцінять створені для них умови», - зазначив керівник.
Іван Груник висловив подяку службі будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд, зокрема працівникам Рівненського БУ-З, за якісну та швидко виконану роботу та звернувся до начальника станції Клесів із проханням берегти зроблене, докладати максимум зусиль для координації всіх підрозділів та забезпечення стабільної роботи станції.





На правах реклами