Ми у Facebook
19.07.2016, 13:00

Рівнянка Ліна Корнійчук: “Пишаюся тим, що у мене така донька” [+Фото]

Це моє інтерв'ю для журналу “Маленькі рівняни” було нетрадиційним. Адже, зазвичай, для того, щоб написати про дитинку, намагаюся хоча би трошки поспілкуватися з нею, вловити її думки та дитячу безпосередність. Цього ж разу писати про Ліну буду з цікавої розповіді про свою донечку її мами.
Сталося так, що сама Ліна зараз із татом у Чехії і пробуде там до кінця липня, тому вихід журналу з її фото на обкладинці стане для неї приємним сюрпризом після повернення до Рівного.

Ліні Корнійчук дев'ять років. Та попри свій юний вік, дівчинка вже встигла побувати у багатьох куточках України та світу, була учасницею та переможницею численних конкурсів та фестивалів, а найголовніше – була та є мрійливою дівчинкою, яка хоче примножувати красу навколо себе.


Неймовірні фотосесії, корисні поради та досвід батьківства - на сторінках журналу "Маленькі рівняни" [+Фото]


З дитинства Ліна росла досить сором'язливою та скромною дівчинкою. Не можна було передбачити, що вже за кілька років ця маленька леді виступатиме на багатьох сценах та в свої дев'ять років матиме більше фотосесій, ніж деякі люди за все життя.



– Пригадую, що в один момент я вирішила віддати Ліну на заняття до Школи моделей “ARTmodels”, але не думала, що практично весь перший рік Ліна просто буде дивитися на інших. Вона боялася розкритися, але з часом їй ставало все цікавіше. І тут настав день показу... Мені порадили, що якщо спочатку на сцену вийду я, то Ліна піде за мною. Так і сталося. Страх було подолано, і далі вона вже не боялася сцени, – згадує мама Ліни.

А далі почалися конкурси – “Перлинка Рівного – 2012”, “Перлинка Рівного – 2014”, перемога у Міжнародному конкурсі-казці "Різдвяний Янгол", участь у конкурсі “Міні-міс України”, “Маленька міс України”, “Бурштинова корона України” та чимало інших.

Цього тижня вийде липневий номер глянцю "Маленькі рівняни" [+Фото]

Для Ліни участь у різноманітних конкурсах – це не тільки величезне бажання перемогти, а й можливість побачити різні міста та куточки України, пізнавати щось нове та цікаве та знаходити нових друзів і знайомих.

– Мені приємно, що моя дитина на конкурсах те тільки мала можливість демонструвати свої здібності, а й розвинула в собі чимало важливих якостей – організованість, цілеспрямованість, працьовитість, – говорить мама дівчинки. – Водночас Ліна має особливий підхід: коли вона не перемогла у конкурсі, то вона говорить і вірить у те, що іншій дитині ця перемога просто була більш потрібна. І це мене дуже тішить.



Любов до фотосесій у дівчинки теж почалася, так би мовити, само собою. А причина банальна – любов, ну принаймні так це можна назвати. Ліні дуже сподобався відомий рівненський фотохудожник Євген Фіщук, і саме у нього вона любила фотографуватися та отримувала величезне задоволення від фотосесій. Мама Ліни розповідає, що її донечка — емоційна, тому часто може не хотіти робити так, як їй кажуть, бо вона просто цього не хоче. Водночас Ліна каже, що її дочка – дуже слухняна та допомагає усім, хто цього потребує і готова піти назустріч друзям та родичам.

Ліна перейшла у четвертий клас, цей рік навчання буде для неї особливим, адже тепер дівчинка навчатиметься у Рівному. Вона змінить Квасилівську школу на рівненську ЗОШ №11. Навчається дівчинка добре, її улюблені предмети — всі курси гуманітарного спрямування.

– Зараз Ліна вивчає тільки англійську мову, а хоче вивчити ще і чеську. Можна сказати, що частково вона вже її знає, адже часто їздить до тата, який проживає у Празі, – розповідає мама дівчинки Ліна. – Крім того, в неї хороша пам'ять. Вона дуже швидко вивчає вірші і може їх відтворювати ще довгий час.

Ліна має цікаву мрію. Коли в неї ще з дитинства запитували про те, ким вона хоче стати в майбутньому, то вона казала, що хоче робити людей красивими. Зараз же батьки розуміють, що омріяна професія донечки – стати пластичним хірургом.



– Її прагнення до краси у всьому проявлялося ще в дитсадочку. Вона завжди хотіла, щоб мама приїжджала забирати її з садка гарна і нафарбована. У майбутньому буде творити людям красу!

Мама Ліни з захопленням розповідала про свою донечку, без якої не уявляє свого життя і яку безмежно любить. А найголовніше, мама завжди наголошує на тому, у що безмежно вірить – “Мені пощастило мати таку донечку!







На правах реклами