Ми у Facebook
19.07.2016, 19:00

Поради рівнянкам: чи шкідливим є нарощення волосся

Зміна образу для жінки - це справа звична і зазвичай надзвичайно приємна. Одна з можливостей додати образу жіночності - довге та красиве волосся.

Не всі рівнянки мають від природи густе та красиве волосся і тому часто жінкам доводиться вигадувати нові методи його покращення чи вирішення цієї проблеми комплексно.

Нині відома методика нарощення волосся. Водночас на нашому сайті чимало рівнянок запитують, чи це не шкідливо і чи не пошкодить це їх натуральне волосся.


"Ранкова кава": всі секрети нарощення волосся [Фото+Відео]


Ми звернулися до власниці салону “Masterhair” Мирослави МИШКЕВИЧ, яка поділилася секретом того, чи є для рівнянок шкідливим процес нарощення волосся.

- Існують чимало стереотипів щодо нарощення волосся. Проте з досвіду можу сказати, що причина погіршення стану волосся після нарощення — це не сама процедура, а непрофесійність майстра. Одне професійне нарощування на багато разів безпечніше, аніж один сеанс фарбування волосся. Суть у тому, що нарощування – це процес технічний, а не хімічний. Також важливо зазначити, що під нарощуваним волоссям власне починає рости у два рази швидше, ніж звичайно, - розповіла пані Мирослава.





На правах реклами