Ми у Facebook
20.07.2016, 17:00

Поради рівнянам: як вибрати дитячу коляску

Як вибрати дитячу коляску – поради від магазину з найбільшим асортиментом дитячих товарів у Рівному “Хорошка”.
Коли у домі з'являється малюк, на його батьків одразу звалюється багато клопотів та нових завдань. Як зрозуміти, що найкраще купити для своєї дитини? Адже інколи важко зробити вибір, особливо, якщо батьки зіткнулися з ним вперше.

Рівненські батьки, котрі вже купували коляску малюкові, напевне чули про магазин, де вибір найбільший – магазин “Хорошка”. Хто, як не спеціалісти з магазину, де можна знайти дитячі товари на будь-який смак та гаманець, може знати про коляски найбільше? Тому саме в “Хорошки” ми й запитали про корисні поради для тих, хто збирається купити коляску.

Що краще – “трансформер" чи "класика"? Свої переваги та недоліки мають обидва варіанти. Якщо говорити про популярний сьогодні “трансформер”, то такі колясочки надзвичайно практичні. Модель “трансформер” через те й отримала свою назву, що вона легко переходить з положення “лежачи” в положення “сидячи”. Маючи таку коляску, ви без проблем зможете відстебнути все зайве, тим самим полегшуючи ношу. Ручка тут перекидається на інший бік, а це дає змогу повернути дитину до себе або ж навпаки – дозволити їй слідкувати за тим, що відбувається навколо. “Трансформер” купують з розрахунком на майбутнє, коли ваш малюк вже не захоче лежати під час прогулянки, а буде прагнути сидіти й роздивлятися все навколо.
Варто зауважити, в “трансформера” є невеликий недолік -– на місці згину поверхня нерівна, тому така коляска може бути не дуже зручна для дитини. Але вихід є і він, до речі, дуже простий – постелити ортопедичний матрац. Незручності така модель може завдавати й високим батькам, адже посадка такої коляски набагато нижча від класичної і штовхати її буде не зовсім зручно.



Класична ж коляска хоч і не видозмінюється, проте вища, ніж “трансформер” і значно менша від нього. З нею легше проїхатися в транспорті і вийти на прогулянку. Проте вона стаціонарна і не міняє положення.

Популярними сьогодні є й коляски типу “2 в 1” та “3 в 1”. Купуючи подібні коляски, ви платите тільки один раз і, при цьому, немає необхідності купувати різні варіанти колясок для кожного вікового періоду вашої дитинки. Так, модель “2 в 1” свого часу стала просто проривом для молодих батьків. Така коляска поєднує прогулянковий варіант з коляскою-колискою.

Модель “3 в 1” крім люльки та варіанту для прогулянок включає і автокрісло. Поки дитинка зовсім маленька і ще не може сидіти самостійно, використовується колиска, пізніше – два інших варіанти.
При виборі коляски важливо й врахувати свої можливості — радять в “Хорошці”. Зверніть увагу на те, чи є у вас в домі ліфт, чи є можливість “паркувати” її в під'їзді, чи потрібно шукати місце в квартирі. З'ясувавши ці нюанси, ви легко дасте відповідь на питання: легка чи важка коляска для вас буде кращою. Але все ж перед покупкою варто протестувати коляску і це повинна, перш за все, робити мама, адже саме вона буде найбільше піднімати та їздити з дитиною.

Не останню роль при виборі коляски має і розмір коліс. Сплануйте собі приблизний маршрут, де ви гулятимете з дитиною. Якщо дороги там з вибоїнами, а взимку там слизько, то краще взяти коляску з великими колесами. Адже маленькі призначені лише для ідеально рівних доріг – в інших умовах вони будуть розтрясатися і ламатися.



Ресори чи пружини? Ці деталі знаходяться в колясці, щоб забезпечити комфортний та м’який проїзд. Набагато маневренішими є коляски на ресорах або ременях, ніж ті, що на пружинах. Коляски, оснащені ресорами, простіше повертати, коляску нахиляти до себе при в'їзді на бордюри й інші підвищення. Ремені дозволяють розгойдувати коляску в різні боки, якщо маля потрібно заколисати. Щоправда, ремені згодом стираються й слабшають, але їх неважко замінити.

Крім того, вибираючи коляску, варто звертати увагу на фірму-виробника, сертифікати якості та гарантійний термін обслуговування. Про цей пункт можна не хвилюватися, якщо ви прийшли в “Хорошку”, адже тут всі виробники перевірені та мають відповідне документальне підтвердження.

Отож, за якісною та комфортною коляскою приходьте в “Хорошку”. Саме в цьому магазині ви знайдете вітчизняні та імпортні колясочки за доступними цінами. Хочете особливу колясочку? Звертайтеся в “Хорошку”, і вам виготовлять її на замовлення. Ціни тут порадують будь-яких покупців, адже тут можна знайти колясочки різної цінової категорії – від 2 до 30 тисяч гривень. Якщо ви щасливі батьки двійні, або навіть трійні, у “Хорошці “знайдуться товари і для вас – коляски польської комплектації BabyActive. Крім того, в магазині великий вибір дитячих ліжечок, велосипедів, самокатів, возиків та аксесуарів. Завітайте до магазину разом з дитиною і дозвольте їй самій обрати для себе подарунок.



Враховуючи такі прості та доречні поради, ви зможете підібрати зручну та якісну колясочку для своєї дитинки. А якщо у вас виникли додаткові питання, зверніться до спеціалістів “Хорошки”, які завжди допоможуть вам з вибором.


Магазин “Хорошка”
м. Рівне,  вулиця Замкова, 23

horoshka.com.ua

Телефон: 063 066 93 36





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ