Ми у Facebook
20.07.2016, 15:20

Голкіпер «Буковини» пообіцяв порадувати уболівальників перемогою над «Вересом»

Стартовий тур чемпіонату України з футболу у Першій лізі відбудеться вже найближчої неділі, 24 липня. Рівненський «Верес» цього дня зіграє у Чернівцях проти «Буковини». Початок зустрічі о 17:00. Своїми передматчевим настроєм поділилися з журналістами головний тренер та голкіпер чернівчан.
Головний тренер чернівецького ФСК «Буковина» розповів своїй клубній прес-службі про те, з яким настроєм його команда готується до стартової гри проти рівненського «Вереса».

«Ми розуміємо те, що календар у нас не надто легкий. Ми на інше і не сподівалися, бо усі команди, на мою думку, пристойного рівня. А ми піднялися на сходинку вище. Раніше наша команда грала у другій лізі, а тепер виступатиме у першому дивізіоні. Звісно, що треба піднімати рівень нашої команди, футболістів. Зрозуміло, що серйозно готуватимемося до гри. Ми розбиратимемо «Верес». А як ми будемо проти нього діяти, буде відомо поближче до гри. Зрештою, я налаштовую хлопців на важкий сезон. У ході сезону нам належить багато працювати в усіх аспектах. Ми не втрачаємо оптимізму. Вважаю, що у нас усе буде гаразд. Ми подолаємо труднощі. Хлопці до цього готові. Ми будемо показувати хорошу гру. Будемо старатися, принаймні, робити це. Ми хочемо радувати своїх уболівальників. На гру з «Тепловиком» (чернівецький клуб обіграв франківців із рахунком 2:1 – прим.) завітали вболівальники, а на матч із «Вересом» прийдуть ще більше людей. Ми просто зобов’язані демонструвати хорошу та організовану гру. Коли у нас буде лад в усіх аспектах, то тоді і зможемо досягти хорошого результату», - повідомив Сергій Шищенко.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» у товариському матчі обіграв львівські «Карпати»

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Більш оптимістично на матч проти рівнян налаштований новачок «Буковини» Сергій Чернобай, який першу офіційну гру сезону за новий клуб проведе саме проти «Вереса».

«…«Верес» підсилився, однак у нас є стимул показати уболівальникам у першій домашній грі сезону те, що ми перебуваємо у хорошій формі. У матчі з «Вересом» старатимемося порадувати наших уболівальників перемогою», - запевнив екс-гравець ФК «Тернопіль».

Нагадаємо, що під час міжсезоння команди зустрічалися між собою, контрольний матч завершився перемогою рівнян – 4:0.

На офіційному сайті «Буковини» вже розпочався онлайн-продаж квитків на стартовий матч першості України «Буковина» (Чернівці) – «Верес» (Рівне). Придбати квиток, не виходячи з вулицю, можна за посиланням.

Саму гру обслуговуватиме 39-річний арбітр з Ужгорода Михайло Митровський. Цей арбітр на поєдинках Першої ліги ПФЛ працює з 2010 року. Допомагатимуть Михайлу Митровському лайнсмени – Ігор Гарлач (Ужгород) та Петро Котубей (Виноградів). Четвертий арбітр – Андрій Кошура (Чернівці). Спостерігач арбітражу – Ярослав Лемех (Львів).






На правах реклами