Ми у Facebook
21.07.2016, 16:20

На Рівненщині п'яний селянин побив жінку і поліцейського

Чоловіка, який напідпитку дебоширив у селі Великий Жолудськ Володимирецького району та наніс тілесні ушкодження місцевій жительці й працівнику поліції, притягнуть до кримінальної відповідальності.
Про п'яного 42-річного чоловіка, який поводить себе неадекватно та погрожує односельчанам фізичною розправою, повідомив сусід. У цей же час до поліції надійшло ще одне повідомлення від 56-річної продавчині, що п'яний зловмисник зайшов у кафе-бар і пошкодив там меблі та побив її.

Вчора у Рівному одночасно сталися дві аварії (+ВІДЕО)

Сп’янілий чоловік поводив себе агресивно, висловлювався в адресу громадян та працівників поліції нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою. На прохання припинити, дебошир не реагував, шарпав працівників поліції за верхній одяг та під час розмови вдарив 30-річного капітана поліції головою в обличчя. Після цього правоохоронці застосували до зловмисника фізичну силу (загинання рук за спину) та одягнули кайданки.

Рівнянка про військовий переворот в Туреччині: “Я півгодини бачила, як стріляли військові”


Через побиття 56-річна продавчиня отримала травми у виді забоїв м’яких частин тіла та закритої черепно-мозкової травми. У працівника поліції діагностовано закритий перелом кісток носа.

Тепер дебоширу загрожує покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або арешту на строк до шести місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.


Відділ комунікації
поліції Рівненської області






На правах реклами