Ми у Facebook
21.07.2016, 17:20

Сьогодні судять військового добровольця з Рівненщини

Мова йде про дубенського волонтера, активіста та бійця 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» - Володимира Панкевича.
Нагадаємо, що 10 травня Ізюмський міськрайонний суд Харківської області засудив Володимира Панкевича до чотирьох років позбавлення волі за ч.1 ст.263 КК - Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Активісти та й і сам волонтер не погодилися з таким рішенням і називають звинувачення підставою. Саме тому нещодавно Дубно звернулося до Генпрокурора Луценка з метою - посприяти проведенню перевірки об'єктивності розслідування справи земляка.

Черговий суд над військовим відбувається сьогодні. Біля Апеляційного суду м. Харків зібралися активісти з різних куточків України. Свою небайдужість до долі війського прийшли висловити і місцеві волонтери, небайдужі жителі міста та представники Харківського ЦК «Азов». Витіснити активістів намагалися поліцейські, однак їм це не вдалося. Також було подано клопотання про звільнення Володимира з-під варти.



Бурштинова “мафія” Рівненщини: суд заарештував заступника прокурора області та інших затриманих

За матеріалами: dubno.in.ua.





На правах реклами