Ми у Facebook
30.07.2016, 19:00

Розплатитися картками у касах Рівного: коли це можна буде зробити на залізничному вокзалі

Фото: vch-uman.in.ua.

Як повідомляв портал ОГО, до редакції звернулася читачка, яка хотіла розплатитися у касі залізничного вокзалу „Рівне” за допомогою банківської картки, але їй це не вдалося.
Виявляється, що у касах рівненського залізничного вокзалу приймають лише готівку. У своєму коментарі начальник вокзалу станції “Рівне” ПАТ “Українська залізниця”, регіональна філія „Львівська залізниця” Олександр Мулявка пояснив, що з 1 грудня 2015 року вони перейшли на обслуговування до „Ощадбанку”. Заявку на встановлення терміналів для розрахунку картками подали відразу ж.

Заборгованість перед вчителями та студентами двох ПТУ на Рівненщині погашатимуть з держбюджету

Детальнішу інформацію щодо цієї ситуації надали в прес-службі „Ощадбанку”. Згідно з повідомленням прес-служби, такі термінали у касах рівненського залізничного вокзалу встановлять до кінця липня цього року. Затримка пов’язана із розробкою нового інноваційного функціоналу, направленого на підвищення зручності використання торгових терміналів пасажирами „Української залізниці”.

Рівнянам про прослуховування телефонів: 5 ознак, що ви «на гачку»

Після встановлення терміналів, пасажири зможуть розплачуватися картками міжнародних платіжних систем „ViSA”, „MasterCard”, а також системи „ПРОСТІР”. Матимуть змогу робити це не тільки громадяни України, але й усі клієнти, які на законних підставах є користувачами згаданих карт. Важливо, що у разі розрахунку за білет карткою, як повідомляє прес-служба „Ощадбанку”, пасажирові не доведеться сплачувати додаткову комісію.





На правах реклами