Ми у Facebook
23.07.2016, 12:30

У Рівному відкрили філію Інституту серця. Це третя філія на всю Україну

Фото: rv.gov.ua

Тепер рівнянам та мешканцям Рівненщини не доведеться їхати до Києва щоб пройти обстеження хвороб серця, адже в Рівному на базі обласного діагностичного центру відкрили філію державного “Інституту серця”
На відкритті, крім керівництва області, був присутній відомий хірург-кардіолог, директор «Інституту серця МОЗ України» Борис Тодуров. Він перший в Україні провів операцію з пересадки серця та пересадки механічного серця. За 27 років практики він здійснив понад 5000 успішних операцій на серці. Він також є ініціатором створення в Україні “Інституту серця МОЗ України”, який розпочав свою роботу більш як десять років тому. За його словами, у рівненському філіалі працюватиме 5 висококваліфікованих фахівців, які можуть допомогти, а також проконсультувати. Лікар також підкреслює, що філія у Рівному — третя на всю Україну. В майбутньому філія, за словами Бориса Тодурова, розширятиметься і планується відкриття хірургічного відділення.

Чим найчастіше хворіють мешканці Рівненщини

Фото: rv.gov.ua
Фото: rv.gov.ua


Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко підкреслив, що послуги в цьому філіалі будуть безкоштовними, а тому доступними для усіх верств населення.

Фото: rv.gov.ua
Фото: rv.gov.ua


Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

У Рівному суттєво зросла кількість захворювань на сальмонельоз

Фото: rv.gov.ua
Фото: rv.gov.ua


Філія Інституту серця працюватиму на 5 поверсі діагностичного центру за адресою: м.Рівне, вул. 16 Липня, 36.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ