Ми у Facebook
25.07.2016, 13:40

Рівнян запрошують на вечірку "Мафія по-мексиканськи"

Всіх хто бажає гарно відпочити в місті Рівне, запрошують на мафіозну вечірку «Мафія по-мексиканськи».
Місце для такої вечірки: ресторан «Чилі Піца», що затишно розмістився у Парку сімейного відпочинку SkyUP. Саме тут вдало поєднанні і улюблені піци, європейська кухня та смачні десерти. Тут пропонують не тільки смачну, але й здорову їжу високої якості. Тісто для піци не розкочується качалкою, а як і належить в приготуванні піци, витягується руками. В меню 14 види піци, діаметром 30 сантиметрів. І Ви легко знайдете, як екзотичні так і класичні страви, в тому числі звичайно ж і український борщ. А також зможете замовити доставку піци!!!

Дрес-код вечірки: мексиканський! На найоригінальнішого мафіозі очікує приємний сюрприз від нашого постійного партнера Туроператора «Арго-клуб». І як завжди,з нами буде Петро Темченко (http://feya-studio.com/) – професійний фотохудожник, що має свою фотостудію «Фея».
Також на вечірці з нами буде професійний фотограф Віктор Макаренко (https://vk.com/vmphotto), тому готуємось до вечірки відповідально.

В програмі вечірки:
1. Гра Emotional Mafia.
2. Смачний комплімент від господарів ресторан «Чилі Піца» - піца Санчо.
3. Подарунки іменинникам липня.
4. Сюрпризи від партнерів.

У Рівному вчитимуть управляти здоров'ям

Кращі гравці отримають сертифікати від нашого креативного партнера "Багатозальний кінотеатр "Мультиплекс".

Разом з нами буде наш мафіозний партнер компанії STA- Smart Trade Activity -компанія, що динамічно розвивається, основним напрямком діяльності якої являються оптові поставки канцелярських товарів і товарів для офісу. STA має спеціальні призи в номінації найактивніший "мирний житель".

На вечірці, гравець який яскраво проявить себе в ролі "Комісара", отримає цінний подарунок від нашого партнера Правова Компанія "Юридична Основа", адвокат Шевчук Оксана.
Разом з нами наш постійний партнер магазин гуртово-роздрібної торгівлі товарами для дому «ВИТРЕБЕНЬКИ» (http://vutrebenki.com.ua/). Тому збирайте унікальні бейджі з логотипом магазину «ВИТРЕБЕНЬКИ». А за Ваш найемоційніший прояв під час вечірки, один із мафіозі отримає подарунок від партнера.
Також від магазину "ВИТРЕБЕНЬКИ" буде розіграно приз для учасників конкурсу селфі.

Зустрічайте вже постійних мафіозних партнерів з цікавими номінаціями та призами:
- Рівненський інституту Університету "Україна" директор Ладюк Ольга Дмитрівна, з номінацією за найкращу логіку.

- "АРТА"- простір особистого розвитку. Це Рейкі(вид східної нетрадиційної медицини, цілительство). З номінацією гравець з найкращою інтуіцією.

- Інтернет-магазин KOLIBRI (kolibry.pp.ua), це природа на сторожі краси і здоров'я. Номінація партнера кращий "лікар".

- На вечірці щасливчики отримають подарунки від нашого партнера Парк сімейного відпочинку Sky Up, номінація найкращий прояв в ролі «Камікадзе». Sky UP, children's entertaining center це - найбільший у Рівному розважальний заклад для дітей.

- Компанія ТОВ " ЕЕТ" (www.eet.com.ua) з номінацією «найсвітлішого» мафіозі. Компанія ЕЕТ це освітлювальна продукція Led: заощадження Ваших коштів.

- Мафіозний масажист Віталія Антоненко. Це професійний масажист: він виконує антицилюлітні та оздоровчі програми. Отож в кого є проблеми та турбує зайва вага звертайтеся і саме головне конфідіційність гарантовано!!! Одні із учасників вечірки отримають призи за найоригінальніший прояв в ролі "Фея":)

Куди піти у Рівному в неділю, 24 липня [Програма заходів]

Чекаємо на Вас у середу, 27.07.2016!
Реєстрація о 19.00. Святкове відкриття вечірки: 19-30!

Місце проведення: Ресторан «CHILI PIZA» , що розташований в Парку сімейного відпочинку Sky Up, м.Рівне, вул.Е.Коновальця, 1Б
Умови участі: при сплаті внеску до 26.07.16 - 100грн.
При оплаті внеску на місці вартість участі становитиме 150 грн.

Телефонуйте 0673621131





На правах реклами