Ми у Facebook
26.07.2016, 08:00

На Рівненщині буде дитячий садочок, який чекали 20 років

Для дітей Оржева, що у Рівненському районі, будують сучасний дитсадок на півтори сотні місць.
Вже майже 20 років на території селища відсутня база для навчання малюків. Адже наприкінці 90-х років тодішній дошкільний заклад закрили у зв’язку із банкрутством підприємства, на балансі якого перебував дитсадок. Згодом дозволу на відкриття дитячого закладу у цьому приміщенні не давала санстанція.

Будівництво садочка розпочалося у 2013 році. Через брак коштів тоді вдалося лише залити фундамент будівлі. Частково будівельні роботи розпочалися у минулому році, а продовжилися цьогоріч.

У Рівному скоро з'явиться “ВЕЛОПАРК”

Двоповерхова будівля закладу становить близько 2 тисячі квадратних метрів.

Будівельники вже звели стіни, дах покрили металочерепицею. Також встановили енергозберігаючі вікна із подвійними склопакетами. Наразі приміщення утеплюють. Фасад дитсадку планують оздобити малюнками. Триває ремонт і в середині приміщення.

Загальна вартість садочка складає 28 мільйонів гривень. Минулоріч з держбюджету на будівництво надійшло 7 мільйонів, цьогоріч - 6,5. Співфінансування з районного бюджету складає 2,5 мільйонів. Решту коштів планують отримати від перевиконання обласного та районного бюджетів, або з державного фонду регіонального розвитку у наступному році.

Військовослужбовців з Рівненщини відправили на ротацію в зону АТО

За матеріалами прес-служби Рівненської ОДА





На правах реклами