Ми у Facebook
26.07.2016, 16:20

Мазяр про перемогу над «Буковиною»: без самовіддачі нічого не може бути

Коуч рівненського «Вереса» Володимир Мазяр після вдалого старту все ж залишився не повністю задоволеним діями футболістів. На його думку, переграти чернівецьку «Буковину» вдалося багато в чому завдяки успішно проведеному другому тайму. Саме тоді рівняни продемонстрували дисципліну і самовіддачу.
«На стадіоні була святкова атмосфера, заповненість стадіону теж порадувала. Команди віддали усі сили, попри непрості погодні умови. Були швидкості та ігрова аритмія. Ми ретельно вивчали суперника, його стихія – силовий футбол, довгі передачі, боротьба, закидання, ривки. У першому таймі, поки ми контролювали м’яч, все було нормально, а от після перерви малюнок змінився. До того ж попросили заміну Кохман та Носарєв», - прокоментував поразку тренер «Буковини» Григорій Чурілов.

Головний тренер НК ФК «Верес» Володимир Мазяр у переможному матчі проти відзначив якісну гру в другій половині зустрічі.

«Хочу побажати здоров’я наставнику «Буковини» Сергію Шищенку, ми з ним працювали ще у «Сталі». Безумовно, його бракувало. Щодо власне гри, то хочеться її розділити на дві частини – перший і другий тайми. На перший тайм у нас вийшли футболісти, на другий – команда. Вважаю, що ставлення у гравців до футболу має бути більш дисциплінованим, без самовіддачі нічого не може бути. У другому таймі ми почали рухатись, почали з’являтися моменти, і ми забили», - відзначив Мазяр.

Щодо головного тренера «Буковини» Сергія Шищенка, про якого згадав у післяматчевому коментарі Володимир Мазяр, то він напередодні гри потрапив до лікарні.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» почав сезон у Першій лізі з виїзної перемоги

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Тим часом, нападник НК ФК «Верес» Руслан Степанюк увійшов до збірної першого туру Першої ліги за версією сайту football.ua.

Ось що написало видання про гру Руслана: «Степанюк має досвід виступів в УПЛ за «Олімпік» та «Олександрію». Тому не дивно, що Мазяр дуже хотів бачити цього футболіста в своїй команді. Видані аванси Степанюк почав виправдовувати вже в першому матчі. Саме його гол приніс перемогу у дебютному матчі чемпіонату.»

ФОТОЗВІТ З МАТЧУ "БУКОВИНА" - "ВЕРЕС"

А от інший сайт sportarena.com відзначив воротаря «Вереса» Богдана Когута, назвавши його гравцем матчу: «Здійснив низку сейвів у першому таймі, коли «Буковина» володіла м’ячем. Як виявилося, ті сейви Богдана стали вирішальними у грі. Після перерви «Верес» перехопив ініціативу і вирвав перемогу, яка була б неможливою без хорошої гри Когута в першому таймі».

Статистика 1 туру.

21 гол, 2 вилучення, 3 пенальті, автогол – такий, якщо коротко, статистичний підсумок стартового туру чемпіонату України з футболу у Першій лізі.

З 9-ти матчів туру у чотирьох перемогли господарі. Лише один поєдинок завершився з великим рахунком (Геліос-Тернопіль-4:1).

У турі зафіксували два дублі, їх автори Богдан Кушніренко (Полтава) та Ігор Луценко (Геліос). Найшвидший гол туру забив Олександр Філіпов (Десна) – 5 хвилина.

Найбільш відвідуваним став поєдинок у Чернівцях за участю нашого «Вереса», його на стадіоні переглянуло 3825 глядачів. 3100 глядачів прийшло на футбол у Черкасах, по 3000 – у Маріуполі та Миколаєві. Найменше вболівальників відвідало гру київського «Арсеналу» в Борисполі – 350.

Нагадаємо, що базовий день матчів другого туру чемпіонату - 30 липня. Рівненський НК ФК «Верес» у цей день на виїзді зіграє проти ПФК «Суми».





На правах реклами