Ми у Facebook
26.07.2016, 16:40

На Рівненщині молодик збагатився на бонусах

Працівники відділу протидії кіберзлочинам викрили 22-річного рівнянина, який несанкціоновано втрутився у систему карток лояльності однієї з автозаправних станцій та використав бонуси клієнтів на 35 тисяч гривень.
До поліції повідомили з охорони АЗС, до якої часто зверталися громадяни зі скаргами про зникнення бонусів з карток лояльності. У ході проведених заходів правоохоронці встановили, що колишній працівник цієї ж станції за допомогою ноутбука та мобільного телефону втрутився в автоматизовану систему обробки карток і незаконно отримані грошові бали обмінював на пальне.

На Рівненщині активізувалися кишенькові злодії

У помешканні рівнянина слідчі вилучили ноутбук, планшет, п’ять мобільних телефонів, диски, флеш-карти, блокноти із записами пін-кодів до карток, картки лояльності, сім-карти до мобільних телефонів, які він використовував для скоєння злочину.

Поліцейські встановили понад 25 потерпілих, яким завдано збитки на загальну суму понад 35 тисяч гривень. На даний час зловмисник свою вину визнає та співпрацює із органами досудового розслідування.

У Рівному водія маршрутки звинувачують у зґвалтуванні

Чоловіку загрожує відповідальність у виді штрафу до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на той самий строк.



За матеріалмаи відділу комунікації
поліції Рівненської області





На правах реклами