Ми у Facebook
28.07.2016, 13:20

“Доктор уже не принимает!” - правоохоронці повідомили подробиці вбивства відомого рівненського лікаря

Андрій Лимич

Сьогодні, 27 липня, стало відомо, що затримали убивцю відомого у Рівному лікаря східної медицини Андрія Лимича.
За словами заступника начальника Головного управління Нацполіції Рівненщини Сергія Волкова, вбивця до скоєння злочину почав готуватися ще з самого ранку. У суботу, 23 липня, зловмисник взяв кухонну сокирку і прийшов у двір будинку, де знаходився офіс Андрія Лимича, ще об 11 годині. Прочекав там фактично увесь день, оскільки правоохоронці встановили, що вбивство сталося о 22 годині того ж дня.

Затримали убивцю відомого у Рівному лікаря

Мимовільним свідком злочину ледь не став пацієнт Андрія Лимича, який чекав щоб відвести того додому. Почавши хвилюватися, чоловік пішов перевірити чи з лікарем усе в порядку, але за дверима почув голос: “Доктор уже не принимает!” і не став заходити. Коли пізніше повернувся ще раз, то уже знайшов закривавлене тіло Андрія Лимича.

Правоохоронці назвали мотиви убивства відомого у Рівному лікаря

Правоохоронці розшукували вбивцю близько двох днів. У рівненського лікаря життя відібрав 42-річний Микола — його ж пацієнт, який лікувався від алкоголізму. Він зізнався, що коли позбавився алкогольної залежності, то пристрастився до ігрових автоматів. Нове згубне захоплення потребувало значних сум, а тому він вирішив убити і пограбувати лікаря (напередодні злочину він уже позичив і програв у автомати суму в тисячу доларів). Він був певний, що Андрій Лимич має гроші, адже сам за лікування заплатив значну суму - 3 150 гривень. Убивши і пограбувавши свою жертву, чоловік відразу пішов програвати здобич у гральні автомати.

Убивцю затримали і він зізнався у скоєному.

За повідомленням сайтів Голосно та Радіо Трек.





На правах реклами