Ми у Facebook
28.07.2016, 09:20

Все більше українців відмовляються від опалення газом

У зв'язку з підвищенням тарифів на опалення українці дедалі частіше віддають перевагу "негазовим" котлам. Таких сімей в Україні уже понад 18 тисяч.
Здорожчання газу змушує українців знаходити альтернативні способи опалення житла. Тільки за останні 3 тижні жителі придбали 2 444 "негазових" котли, що втричі перевищує показники минулого місяця. Переваги таких котлів для жителів нашої держави затверджує статистика:



За словами голови Держенергоефективності Сергія Савчука, позитивна статистика переходу до альтернативних джерел опалення підтверджує бажання українців досягнути енергонезалежності уже до 2020 року. З цією метою у нашій державі діє Урядова програма з енергоефективності, відповідно до якої українці можуть розраховувати на фінансову допомогу з метою зміни старих, газових котлів на енергоощадні. Така допомога надається через Ощадбанк, Укргазбанк та Укрексімбанк і становить 20% відшкодування суми залученого кредиту, а для субсидіантів – 70%. Така програма була запроваджена ще у жовтні 2014 року.

За матеріалами: Управління комунікації та зв’язків з громадськістю.

Статті до теми:

До уваги рівнян: як отримати вклад “Фідобанку” (ІНСТРУКЦІЯ)

Як рівнянам зекономити на гарячій воді

В Україні в декілька разів збільшили штрафи за водіння в п'яному вигляді





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ