Ми у Facebook
28.07.2016, 16:40

Всі матчі «Вереса» покажуть на «Спорт 1» та «Спорт 2»

Всеукраїнські кабельні телеканали «Спорт 1» та «Спорт 2» показуватимуть матчі рівненського «Вереса» у першій лізі Чемпіонату України сезону 2016-2017 року. Забезпечуватиме трансляцію місцевий телеканал «Рівне 1».
«Телеканали «Спорт 1» та «Спорт 2» показуватимуть усі матчі нашої команди у першій лізі, які зніматиме і транслюватиме телеканал «Рівне 1». Вже укладено відповідний тристоронній договір між «Повєрхность ТВ», «Рівне 1» та НК «Верес». Варто зазначити, що знімальна група телеканалу «Рівне 1» забезпечуватиме трансляцію майже усіх матчів НК «Верес» у нинішньому сезоні», - розповів віце-президент Народного Клубу Олексій Кривошеєв.

Відповідну інформацію вже підтвердив і директор «Повєрхность ТВ» Олексій Самойленко.

«Чемпіонат Німеччини точно буде в повному обсязі, починаючи з Суперкубка. По інших чемпіонам і трансляціям постараюся відповісти на наступному тижні. Першу лігу теж будемо показувати. Всі матчі «Вереса», починаючи з цих вихідних, і постараємося ще пару клубів зачепити. Щодо Німеччини – прев’ю, огляд туру і 5 матчів в турі», - зазначив телевізійник на своїй сторінці у соцмережі.

Вперше на телеканалах «Спорт 1» та «Спорт 2» поєдинок за участю НК «Верес» покажуть вже цієї суботи, 30 липня, коли рівняни на виїзді зіграють проти ПФК «Суми». Початок гри - о 18-00.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» почав сезон у Першій лізі з виїзної перемоги

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Відзначимо, що обслуговуватиме матч 2-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги, в якому ПФК «Суми» прийматиме Народний Клуб «Верес» 30-річний Юрій Іванов з Макіївки, Донецька область. Поєдинки Першої ліги цей рефері обслуговує з 2013 року.

Допомагатимуть Іванову асистенти Павло Почепецький з Дніпра та Максим Левченко з Кривого Рогу. Четвертий арбітр – Дмитро Кривушкін з Харкова. Спостерігач арбітражу – Геннадій Литвинов з Луганська.

Нагадаємо, що у стартовій грі Чемпіонату України у першій лізі НК ФК «Верес» у гостях мінімально переграв чернівецьку «Буковину». Долю поєдинку вирішив м’яч, проведений за дванадцять хвилин до фінального свистка Русланом Степанюком.

Відзначимо, що коуч рівненського «Вереса» Володимир Мазяр після вдалого старту все ж залишився не повністю задоволеним діями футболістів. На його думку, переграти чернівецьку «Буковину» вдалося багато в чому завдяки успішно проведеному другому тайму. Саме тоді рівняни продемонстрували дисципліну і самовіддачу.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ