Ми у Facebook
29.07.2016, 16:00

Якщо їдете в північні райони Рівненщини - у вас мають перевірити паспорт

Водіям транспортних засобів забороняється підвозити у контрольований прикордонний район та прикордонну смугу і вивозити з них осіб, які не мають відповідних документів.
Державна прикордонна служба України інформує про ЗМІНИ у Положенні про прикордонний режим. Громадяни України в'їжджають у прикордонну смугу та контрольований прикордонний район (на Рівненщині це Рокитнівський, Дубровицький та Зарічненський райони), перебувають, проживають або пересуваються в їх межах на підставі документів, що посвідчують їхню особу.

Нагадаємо, що рівнян почали пускати збирати ягоди і гриби у Білорусь

Водіям транспортних засобів забороняється підвозити у контрольований прикордонний район та прикордонну смугу і вивозити з них осіб, які не мають відповідних документів.

Тому актуальним залишається питання виконання водіями транспортних засобів, що здійснюють регулярні перевезення пасажирів у прикордонні, перевірку у них наявності документів, що посвідчують їх особу, - підкреслив помічник начальника Луцького загону – начальник прес-служби Олег ЛИЧКОВСЬКИЙ.

Паспорт в Україні видаватимуть з 14 років

“Раніше це стосувалось лише водіїв автобусів, що заїжджали у прикордонну смугу. Відтепер ці вимоги діятимуть на глибину всього прикордонного району: на Рівненщині це Рокитнівський, Дубровицький та Зарічненський райони, а на Волині – Любешівський, Ратнівський, Шацький, Любомльський, Володимир-Волинський та Іваничівський райони.

Акцентуємо ще раз увагу – водії повинні перевірити лише наявність документів, - зазначив Олег Личковський.

За порушення зазначених вимог передбачено адміністративну відповідальність за ст. 202 Кодексу України про адміністративні правопорушення.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ