Ми у Facebook
31.07.2016, 13:00

На Рівненщині трапилася ДТП - троє людей у лікарні

Аварія сталася поблизу села Острожець Млинівського району.
На Рівненщині ДТП: маршрутка зіткнулася з вантажівкою. Є кілька загиблих (+ФОТО)

У суботу, 30 липня, в обідню пору сталася ДТП за участю автомобіля “ГАЗ-33021” та підводи поблизу села Острожець Млинівського району Рівненщини. У результаті зіткнення у лікарні опинилися 63-річний водій гужового транспорту та двоє пасажирів. Про це повідомляє УНН, з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці встановила, що 33-річний водій автомобіля “ГАЗ-33021”, мешканець Луцька, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з підводою.

Кермувальника підводи та двох пасажирів, 38-річного чоловіка і його 11-річну доньку, жителів села Заболотенці Млинівського району, госпіталізували з численними травмами в районну лікарню. Кінь загинув на місці, автомобіль доставили на територію місцевого відділення поліції.

За попередньою інформацією обидва водії були тверезими. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.


ДТП на Рівненщині: чоловік на смерть збив пенсіонерку (+ФОТО)







На правах реклами