Ми у Facebook
01.08.2016, 16:40

Рівняни - про місцеве таксі: обговорення з соцмереж

Скарга рівнянки на халатне обслуговування однією з рівненських служб таксі викликала бурхливу реакцію жителів міста у соцмережах.
Нагадаємо, що дівчина поскаржилася на безвідповідальність служби таксі "Оптимальне", через яке не встигла на потяг, на що рівняни відреагували двояко:

Zhukova Vladlena: "Постійно з 579 якісь проблеми, також була схожа ситуація з поїздом, після виклику таксі пройшло 15 хв і тільки потім прийшла смс що немає вільних машин, але після слів "плачу подвійний тариф" машина під будинком була через 2 хв після дзвінка) десь то та машина з'явилась. Отак і працюють. Краще 305."

Darina Volodymyrivna: "Я теж мала таку проблему з ними, і не раз, замовляєш ввечері, а за пару хвилин до виходу вони повідомляють , що немає вільних машин."

Антоніна Дедель: "Я завжди цим таксі користуюсь. Завжди все було добре, вчасно і авто охайні. Не хочеться, щоб служба псувалася((("

Людмилка Кравчук: "Так...цей вид послуг в нашому місті,на жаль, не є досконалим((( Ми щойно з Чорноморська...от в них там все гарненько з цим. Ціна фіксована - всього 20грн в любу точку міста і вдень, і вночі!"

Костя Рівненський: "Як на мене то в нас місті всі служби офігели) ціни на таксі вище ніж у Тернополі, Хмельницькому, мабуть там машини таксі не ламаються або діти таксистів менш вибагливі, у нас ціни як у Львові, а комфорту.... мене жорстоко підводили всі служби без винятку, але найбільше 404040 коли потрібно було негайно виїхати на дтп, так оператор не передзвонив навіть що машин немає навіть тел не брали, убив 20хв. часу."

Алла Гайвук: "Завжди користуюсь послугами оптимального таксі) задоволена, і тарифи мене цілком влаштовують. Часом трапляється що нема машин (але опепатори попереджують кожні 5хв)а коли в злива, то навіть маршрутки їдуть з запізненням. 305 неодноразово відправляли авто не в той район + в них також нема машин."

Юля Рівненська: "Мене вже всі служби підводили, і 579, і 305, і 1556.... вже нічого не дивує.... шкода звісно, що так сталось."

Зина Суржук: "Запізнення таксі одна біда, та гадаю не одна я була в ситуації-викликав таксі, приїхав "срач" і такий що гадаєш як то сісти аби не забруднитись і не витерти пил в цьому "таксі" а час на очікування іншої машини відсутній. Скарги повз уваги і такі машини продовжують "тішити" клієнтів і надалі. Хоча звісно є й чисті, доглянуті машини."

За матеріалами спільноти "Вилка-мікс".

Читати також:

Бюджет Рівненщини перевиконали вдвічі

Де на Рівненщині знайти поле з соняшниками для фотосесії

На Рівненщині колишні беркутівці побилися з поліцейськими





На правах реклами