Ми у Facebook
02.08.2016, 11:20

До уваги рівненських підприємців: коли потрібно встановлювати касовий апарат

До рівненської податкової надходить чимало питань від фізичних осіб – платників єдиного податку щодо необхідності використання при розрахунках готівкою реєстраторів розрахункових операцій.
Як пояснила начальник відділу адміністрування податків із самозайнятих осіб ДПІ у м.Рівному Наталія Фесовець, у разі перевищення такими платниками в календарному році обсягу доходу понад 1,0 млн грн застосування реєстратора розрахункових операцій (касового апарата) є обов'язковим.

Коли на ринках Рівного з'являться дешеві помідори

Доходом платника єдиного податку для фізичної особи - підприємця є дохід, отриманий протягом податкового (звітного) періоду в грошовій формі (готівковій або безготівковій); матеріальній або нематеріальній формі. При цьому до доходу не включаються отримані такою фізичною особою пасивні доходи у вигляді процентів, дивідендів, роялті, страхові виплати і відшкодування, а також доходи, отримані від продажу рухомого та нерухомого майна, яке належить на праві власності фізичній особі та використовується в її господарській діяльності.

Коли буде можна розрахуватися картками в касах рівненського залізничного вокзалу

Застосування РРО розпочинається з першого числа першого місяця кварталу, наступного за виникненням доходу понад 1,0 млн. грн., та продовжується у всіх наступних податкових періодах протягом дії свідоцтва платника єдиного податку.





На правах реклами