Ми у Facebook
04.08.2016, 17:40

Рівненські ветерани здобули медалі на Чемпіонаті України з легкої атлетики [+Фото]

В Києві відбувся триденний чемпіонат України з легкої атлетики серед ветеранів. Участь у ньому взяла і рівненська делегація, члени якої відзначилися, вигравши цілий комплект нагород – чотири «золота», срібну та бронзові медалі.
Захід проводиться для того, щоб залучити якомога більше осіб середнього та старшого віку до активних занять спортом, визначити кращих спортсменів-ветеранів легкої атлетики України для участі у офіційних міжнародних змаганнях і сприяти зміцненню здоров’я ветеранів.

Рівненщину представляли ряд спортсменів-ветеранів, котрі мають безліч здобутків і нагород на місцевому рівні.

Зокрема, Франків Євстахій – професор, завідуючий кафедрою фізичного виховання РДГУ здобув золото в метанні диску у віковій категорії 65-69 років.

Вдовин Михайло переміг в метанні диску і штовханні ядра серед учасників віком від 55 до 59 років.

Трофимчук Микола – керівник фізичного виховання Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу здобув дві перемоги в метанні диску і штовханні ядра у категорії 45-49 років.

Михальчук Петро став другим на дистанції в 10 кілометрів серед спортсменів віком від 55 до 59 років; а Давидюк Іван - керівник фізичного виховання Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу став третім в п’ятиборстві у категорії 60-64 роки.

Нагадаємо, що у червні на стадіоні «Авангард» у Рівному пройшли змагання з легкої атлетики спортивно-масового фестивалю ветеранів фізичної культури і спорту Рівненської області. Вони відбулися у рамках чемпіонату області з легкої атлетики серед ДЮСШ, СДЮШОР, КОЛІФКС.

Переможцями тоді стали: Михальчук Петро - переміг в бігу на дистанції в 3000 метрів; Сікорський Віталій став найкращим на 400 метрах; Ляшук Юрій отримав золото на дистанції в 200 метрів, Михайлицький Віктор став найкращим на стометрівці. У вправах з метання спису, диску і штовхання ядра тріумфував Трофимчук Микола.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному пройшов Чемпіонат області серед ветеранів-легкоатлетів

Рівненські ветерани стали кращими на всеукраїнських змаганнях із плавання














На правах реклами