Ми у Facebook
07.08.2016, 10:00

Панно пам’яті Небесної сотні у Рівному можуть відновити уже до кінця серпня (+ФОТО)

Воно заходиться на будинку розташованому поблизу міського органного залу.
Панно постраждало під час ДТП, яке сталося ще в кінці квітня цього року — у нього врізався автомобіль. Після цього його вигляд був доволі плачевним, що обурювало рівнян. Громадський діяч та екс-кандидат у мери Рівного Дмитро Якимець закликав мешканців міста Рівного спільними силами відновити інсталяцію, яка вшановує пам’ять героїв.

У Рівному на стадіоні “Авангард” розпочався ремонт



За його словами, вартість реконструкції може становити 20 тисяч гривень. Однак, як стало відомо порталу ОГО, знайшлися охочі, які взялися за відновлення барельєфу. Начальник міського управління культури Тарас Максименко зазначив, що цим займаються приватні підприємці Рівного. За словами Тараса Максименка, панно пам’яті героїв Небесної сотні можуть реконструювати уже до Дня Незалежності України 24 серпня.

ФОТО: Як дубенчани святкували День міста


Нагадаємо, що панно вже кілька разів зазнавали руйнування. Вандали свого часу зривали портрет Олександра Музичка. А також на початку січня 2015 року на стіні, де встановлена пам’ятна композиція, зловмисники залишили напис чорною фарбою: “Безбожна чернь”.

Ремонт третього енергоблока Рівненської атомної електростанції продовжили


До речі, на Рівненщині вшановують пам’ять не лише земляків, які загинули під час Революції гідності, але й героїв АТО. Як повідомляє прес-служба Рівненської ОДА, у селі Тучин Гощанського району урочисто відкрили «Дошку пошани для всіх воїнів АТО Тучина».

Фото: www.rv.gov.ua
Фото: www.rv.gov.ua


Таким чином місцева громада вшанувала усіх, хто служив і служить у зоні антитерористичної операції.





На правах реклами