Ми у Facebook
09.08.2016, 17:40

Рівняни здобули друге місце у Всеукраїнських змаганнях із радіозв’язку [+Фото]

Учнівська команда Рівненщини стала другою з радіозв’язку на коротких хвилях та зі швидкісної телеграфії. Всеукраїнські відкриті змагання відбулися у Херсоні. Їх організатор - Український державний центр позашкільної освіти спiльно з херсонським Центром науково-технічної творчості учнівської молоді.
Всього у боротьбі взяли участь 37 учасників, які представили вісім областей України: Волинську, Полтавську, Рівненську, Сумську, Херсонську, Хмельницьку, Чернігівську та столицю - Київ.

До програми входило проведення найбільшої кiлькостi радіозв’язків між учасниками у трьох турах, телеграфом та телефоном.

До програми Всеукраїнських відкритих змагань входило проведення найбільшої кiлькостi радіозв’язків між учасниками (короткохвильовий-тест) у трьох турах:

в діапазонах 1,8 мГц, 3,5 мГц - телеграфом;

в діапазонах 1,8 мГц, 3,5 мГц – телефоном;

в діапазонах 1,8 мГц, 3,5 мГц - телефоном (англійською мовою).

Під час змагань юні телеграфісти здійснювали прийом буквених та цифрових радіограм (радіограма передається протягом однієї хвилини, інтервал швидкості – 10 знаків); передавали буквені та цифрові радіограми протягом однієї хвилини на простому чи електронному ключі (на передачу двох радіограм та розминку відводиться 5 хвилин).

За підсумками, рівненські учні посіли ІІ місце у командній першості. Переможці в особистій та командній першості були нагороджені дипломами Українського державного центру позашкільної освіти.

Змагання у Херсоні проходили з 28 липня по 1 серпня були проведені, керівник команди Рівненщини – Наталія Сидорук.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Обласні змагання з авіамодельного спорту виграли учні із Корецького району

У Млинові відбулися обласні змагання з авіамодельного спорту











На правах реклами