Ми у Facebook
09.08.2016, 16:40

Депутат Рівненської облради потрапив у ДТП: поліція каже, що був нетверезим

Це сталося сьогодні зранку у Рівному на вулиці Чорновола. "Мереседес" депутата в'їхав у бетонну плиту біля автозаправки "ОККО".
Мова йде про депутата від фракції Блоку Петра Порошенка Рівненської обласної ради Олександра Данильчука. Він пояснює, що їхав до своєї мами у село Корнин Рівненського району, і запевняє, що не був за кермом, оскільки керував "Мерседесом" його водій Руслан. Це саме каже й водій.

“Правий сектор” Рівненщини обіцяє покарати кривдника побитого кіборга


Втім, за інформацією http://press-centr.com, у поліцейських інша версія події. Вони впевнені, що за кермом був саме Данильчук, якого застали біля авто після виклику, що надійшов від працівників АЗС. А ось водія з ним не було. Поліцейські і склали на депутата, який відмовився від проходження медогляду на предмет сп'яніння, протокол за ч. 1 ст. 124 «Скоєння ДТП» та ч.1 ст. 130 «Керування у нетверезому стані» Кодексу про адмінправопорушення. Адже мають двох свідків цього.

"Які імбецили вас направили до мене?" - дитячий хірург Рівного батькам пацієнтів

Тож Олександру Данильчуку за першою статтею загрожує штраф - 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року, за другою статтею -штртаф у 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.









На правах реклами