Ми у Facebook
10.08.2016, 10:00

Мешканці Рівного - про місце під аквапарк

Адже є ідея збудувати його біля Палацу дітей і молоді, що на вулиці Князя Володимира.
Як писав портал ОГО, вже "Екоклуб" виступив проти аквапарку біля Палацу дітей і молоді Рівного

Проти будівництва аквапарку у цьому місці - і деякі інші рівняни. Ось що вони пропонують:

Володимир Стратонов ...є багато сценаріїв майбутнього :)
Один з них такий - територія парку біля ПДМ залишається в комунальній власності міста, бюджет фінансує реконструкцію зони ( в тому числі і залишки бетонних споруд, зокрема відкритий театр). Зусиллями міста та небайдужих громадян відновлюються зелені насадження тощо. Гуляють матусі з дітками, жителі міста, як у старі добрі часи


Вероніка Някшу
Тіки шо вийшла з Речового ринку. Він уже конає. Людей нема, половина кіосків закриті. Поряд парковка, центр міста, рівна площа без дерев. Ідеальне місце для лунапарку з бледкджеком і шльондрами. Чи що там інвестор обіцяє??

Дмитро Стрихарчук
і гранд базар ужо всьо кірдик... пусті коридори без клієнтів...

Тетяна Клименко
Може на Лебединці побудуємо? Там теж не все так гладко

Дмитро Стрихарчук Нєєє лебединка ще норм... А от на гідропарку джунглі)

Надія Гладкевич Наскільки я знаю, то мова йде лише про один куток у парку, де дійсно багато бетону в аварійному стані, що є дуже небезпечним. Розмір цієї ділянки ніби-то 2га. От чи можна на такій площі збудувати аквапарк? Можливо, якийсь спортивно-розважальний комплекс. Про основну ж частину парку площею в 4 га не йдеться. З початку цього року парк переданий на баланс Тресту зеленого господарства. Навесні були обрізані дерева, навіть один раз покосили парк після неодноразових прохань. Цього, звичайно ж, замало. Потрібне повне оновлення парку, можливо абсолютно новий проект. Тай штат двірників, які б прибирали у парку, бо зараз він прибирається силами мешканців, що живуть навколо. Можемо запустити петицію з цього приводу.





На правах реклами