Ми у Facebook
13.08.2016, 10:30

Як зекономити на підготовці дитини до школи: поради рівнян

Напередодні 1 вересня батьки школярів шукають способи економії на одягу, приладді та інших товарах, які потрібні для навчання. Мешканці Рівного у соцмережі Фейсбук поділилися своїми рекомендаціями щодо того, як можна зекономити.
Павло Алексєвич Є всякі хитрощі типу збору в несезон, покупки онлайн або на всяких аліекспресах, спільні покупки і таке всяке. Можна зекономити від 10 і до 80% по окремим товарам.

Яна Янчишина
Замовляю в розпродажах онлайн, типу leboutique.com Якщо витратити багато часу , то можна знайти дуже цікаві фірмові речі за досить гарними цінами. Товар приходить дійсно якісний.


У Рівному працює шкільний ярмарок (+ФОТО)

Tatiana Bezoschuk У нас свій лебутік у фб - Маленькі модники (дитячий одяг, інтернет магазин одягу) тому і не враховуємо вартості одягу взагалі)

Вероніка Някшу Боже, спільні покупки погугліть...канцтовари по цінам 7км, одяг закордонний по 2-3 фунта за дві пари брюк чи спідниць тощо..


Школярі Рівненщини більше не читатимуть на швидкість — навчальну програму змінили



Larisa Malanchuk
Я до школи готовлюсь на протязі року. То альбоми куплю, то зошити і т.д. То не так відчутно коли все і відразу треба купити. Рюкзак на другий клас купили ще у червні місяці, тоді якійсь акції були з хорошими цінами.





На правах реклами