Ми у Facebook
15.08.2016, 07:20

Рівненська облрада звернеться до Порошенка через російські автобуси

Адже нещодавно було для області придбано дев'ять шкільних автобусів виробництва Росії.
Рівненська обласна рада не хоче автобуси країни – агресора. А виявилося, що на двигунах куплених автобусів стоїть відмітка "зроблено в Росії". Тож підготувала відповідне звернення до Президента Петра Порошенка.

У ньому вказує, що фото аналогічних автобусів «красуються» в сепаратиських ЗМІ, де вказується, як на ПАЗиках довозять сепаратистів на лінію фронту для вбивства українських солдатів, добровольців, мирних жителів.

Школи Рівненщини - з неякісним інтернетом

Закупівля автобусів в Росії, вважають депутати облради, це цинічне знущання над нашими захисниками, добровольцями, воїнами ЗСУ, над пам’яттю загиблих, їхніми сім’ями. Та й кошти за ці автобуси ідуть на підвищення боєздатності агресора - Росії та сепаратистів. А кожен переведений їм рубль, зазначається у зверненні, - це куля в серця нашим Героям.

Рівненські депутати хочуть мати більший вплив на вибір керівників комунальних закладів

Тож облрада проситиме "сприяти негайному припиненню цього зухвалого знущання над громадянами України зі сторони внутрішнього ворога, які своїми діями відображені у зрадницькій байдужості спецслужб, Кабінету Міністрів України, керівництва Рівненської ОДА, Українського центру з питань сертифікації та захисту прав споживачів, яка збурює громадян України в такий нелегкий час".

Розглянути звернення депутати планують на одній з найближчих сесій облради.





На правах реклами