Ми у Facebook
14.08.2016, 13:00

"Злочин і марнотратство", - активістка з Рівного про військовий парад на День Незалежності

Рівнянка Любов Українчук у соцмережі Фейсбук висловила свою позицію щодо проведення у Києві на День Незалежності військового параду.
"Проведення військового параду 24 серпня 2016 року в м.Києві - є неприпустимим, так як два роки тому, 24 серпня 2014 року проводився аналогічний військовий парад, в тому числі з демонстрацією нової військової техніки, якої так не вистачало нашим військовим в зоні АТО. А в цей час на територію України вводились російські війська, що брали в тісне "кільце" українських захисників.

Рівненська облрада хоче позбавити депутатської недоторканості нардепа Новинського


Як наслідок ЗСУ та добровольчі батальйони понесли великі втрати як особового складу так і технічних засобів. До цього часу не відомо точної кількості загиблих, взятих у полон та тих хто пропав безвісті.
Проведення військового параду є насмішкою над народом України. Хизування військовою технікою, якою заборонено давати відсіч ворогу, що кожен день обстрілює наші позиції забираючи життя як військових так і мирного населення, завдаючи великих матеріальних втрат - є ЗЛОЧИНОМ.
Крім того проведення параду - Є МАРНОТРАТСТВОМ. Кожен день витрачаються та розкрадаються ВЕЛИКІ КОШТИ на підготовку цього параду, які "здираються" зі злиденного народу для збагачення корупціонерів у погонах.


Рівненська облрада звернеться до Порошенка через російські автобуси

Проведення подібних парадів можливе лише тоді, коли будуть повернуті втрачені території Донецької і Луганської областей та Криму, повернені всі полонені, вшанована пам"ять кожного загиблого на війні, визнання добровольців - учасниками бойових дій. І нарешті - АТО - буде визнано ВІЙНОЮ, яку розпочала країна агрессор - Росія".





На правах реклами