Ми у Facebook
14.08.2016, 14:00

У Рівному молода матуся покарала шахрая

Про це вона розповіла у спільноті "Вилка-Мікс", що в соціальній мережі Вконтакті.
"Продавала два телефони і одним з них дуже швидко зацікавились, дзвонить чоловік, 100500 запитань щодо телефону, ну думаю потенційний покупець, у об'яві одразу написала що можу вислати післяоплатою (наложеный платеж), але він мені каже що може скинути всю суму одразу, а там - 5000грн) я собі думаю ''ок, мені що втрачати))''. Далі схема всім ясна, просить реквізити, а мені лишається просто чекати. Через деякий час приходить мені смс. Я зміст швиденько прочитала, зрадівши що грошенята вже у мене почала пакувати телефон). Просить мене передати телефон через маршрутчика за передачку відповідно теж платить він. Я починаю збиратись і згадую, що колись хтось тут вже писав пост на тему шахрайства, що нібито висилали на карту гроші, але писали ''звіт'' про отримані гроші на карту ''від руки''. Беру телефон, дивлюсь відправника - звичайний номер)))телефоную на цей номер, піднімає хлопець представляється консультантом, назвав якусь контору, потім виявляється що він не консультант, а вже менеджер. І вже ясно що сама ледь не віддала телефон за 5к грн.

В Україні активізувалися шахраї: фінансові "піраміди" ростуть гігантськими темпами

Закінчивши розмову, думала вже дзвонити сваритись з тим разваділой, але мене охопила така злість, що вирішила теж пошуткувати з дядька. Знайшла подібну коробку до коробочки від мого телефону і дещо туди спакувала, гарно замотавши у стрейч плівку і підписала для водія маршрутки (фото#2) і відправилась на автовокзал. Як тільки віддала посилку водієві, зателефонувала цьому розумнику і відзвітувалась. Замоник телефонує, обурюєтся, що це я йому відправила, де телефон, почав мені погрожувати."

На Рівненщині завелися "комунальні" шахраї

В коментарях учасники спыльноти пробували вгадати "сюрприз", який отримав шахрай. Виявилося, що це використаний дитячий памперс.





На правах реклами