Ми у Facebook
15.08.2016, 18:30

У Рівному проведуть забіг у вишиванках [+РЕЄСТРАЦІЯ]

Захід проведуть у день незалежності, 24 серпня.

RIVNE PATRIOTIC RUN 2016 - це перший забіг у вишиванках, який пройде у Рівному. Для бігунів-початківців та дітей доступна дистанція у 2 км. Для бігунів з мінімальним досвідом, або добре спортивно підготовлених осіб – 6 км. Для найбільш витривалих – 12 км.

Нині триває реєстрація на подію. Зареєструвавшись, кожен учасник отримає футболку-вишиванку, торбу для речей, стартовий номер учасника та медаль у разі успішного подолання дистанції.

Старт забігу на всі дистанції – 10.00.

Траса пробігу – коло, довжиною 2000 м, яке пролягає центральними вулицями Рівного – проспектом Миру, вулицями Набережною, Героїв Небесної Сотні та Міцкевича. Старт та фініш усіх дистанцій – перехрестя проспекту Миру та вулиці Міцкевича, в районі готелю «Мир».

На учасників забігу чекатимуть не тільки бадьорий настрій, але й призи та грошова винагорода. 700 грн (1 місце), 500 грн (2 місце) та 300 грн (3 місце) отримають переможці забігу на 6 та 12 км. Окремо буде нагороджений наймолодший та найстарший фінішер цих дистанцій. Призери забігу на 2 км отримають кубки та речові призи від спонсорів. І кожен фінішер – чи то дитина, чи то дорослий, буде нагороджений пам'ятною медаллю.


РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗАБІГ










На правах реклами