Ми у Facebook
15.08.2016, 09:00

Елітна нерухомість і мільйони гривень у декларації: як живе суддя з Рівного

У мережі показали декларацію судді апеляційного господарського суду Рівненської області Ірини Павлюк, яка має у своєму розпорядженні елітну нерухомість, дорогі автомобілі та мільйони гривень доходу
У мережі показали декларацію судді апеляційного господарського суду Рівненської області Ірини Павлюк, яка має у своєму розпорядженні елітну нерухомість, дорогі автомобілі та мільйони гривень доходу.

Відповідний документ оприлюднив портал Prosud.

На Рівненщині двох “бурштинових” рекетирів взяли під домашній арешт

За даними видання, Павлюк працює в господарському суді Рівненської області з 2013 року, який і видався для неї "знаковим".



"Згідно з декларацією, пані Павлюк змогла заробити в цьому році майже 3 мільйони гривень. Точніше, заробила Ірина Юріївна не так багато - 160,5 тисячі, а ось 2 мільйони 823 тисяч гривень їй вдалося якимось чином "виграти"(?), або їх просто "подарували" (?), оскільки ця сума вказана в графі "подарунки, призи, виграші", - йдеться в повідомленні.





В цей самий час суддя отримала земельну ділянку в 10 соток на вулиці Котляревського у Рівному та будинок на 631,9 м². За даними видання, нерухомість на одній з центральних і елітних вулиць міста коштує близько 1 мільйона гривень.

Рівненська облрада хоче позбавити депутатської недоторканості нардепа Новинського

"Крім нерухомості, пані Павлюк обзавелася в щасливому для себе 2013-му також і двома потужними автомобілями. Недешевим Porsche Cayenne 4,8 л 2010 року випуску, який навіть зараз, у 2016-му році, коштує близько 50 тисяч доларів, і спортивним Subaru Impreza 2,0 л. 2007 року", - заявили в Prosud.



Джерело http://ukr.obozrevatel.com





На правах реклами